Kategori: Sy & Strik
Nemme og smukke klude - Kludekræmmerens Håndklædebog  

Efter mange års pause fandt Dorte Hummelshøj Jakobsen strikkepindene frem som kur mod stress. Hendes egne opskrifter blev hurtigt populære i diverse strikkegrupper på nettet, og det forstår man, når man ser de mange flotte designs.

 

Bogen 'Kludekræmmerens Håndklædebog' indeholder 36 opskrifter, som suppleres med vejledning til en håndfuld velkendte klassikere. En brugervenlig bog, som især henvender sig til begyndere og let øvede – helt uden svære forkortelser og indforståede strikkeudtryk.
Opskrifterne kræver ikke andre forudsætninger, end at du kan strikke ret og vrang. En håndfuld af dem skal strikkes efter diagram, men til de fleste er der også skriftlig vejledning, pind for pind.

Titel: Kludekræmmerens Håndklædebog
Forfatter: Dorte Hummelshøj Jakobsen
Forlag: Candied Crime
Bestilling: Bogen Kludekræmmerens Håndklædebog kan bestilles online

Sweatshirts, af Sofie Meedom

Med syhæftet 'Sweatshirts' har Sofie Meedom kreeret endnu et super inspirerende og æstetisk værk med med smukke modeller, syteknikker, guides og vejledninger – og alt sammen formidlet på den overskudsagtige måde der gør at man får lyst til at gå i gang med det samme. Med udgangspunkt i en grundmodel…

Læs mere
Hundestrik

Hundestrik er mere populært end nogen sinde. I denne bog af Sys Fredens findes et rigt udvalg af strikket og hæklet tøj til hunde fra det helt enkle til det mere mønstrede og farverige, der lyser op i gadebilledet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^