Vaginisme - Når kroppen siger nej 

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

For kvinder, der lider af vaginisme, er samleje umuligt. Blufærdighed og tabuer gør samtidig, at alt for få søger hjælp for lidelsen. I stedet vælger kvinderne typisk at leve med lidelsen, indtil ønsket om børn trænger sig på. For hvordan skal man blive gravid, når ikke bare sex, men også kunstig befrugtning, føles som et overgreb?

Gynækolog Else Skytte Christensen har i 20 år behandlet kvinder med vaginisme og har nu samlet sin viden i denne bog. Bl.a. pointerer hun, at skedekrampe er en misvisende betegnelse, da vaginisme ikke er en krampetilstand. Hendes erfaring er endvidere, at vaginismen ikke kun påvirker kvindens sexliv, men hele hendes selvværd og relationerne til det modsatte køn. Der er derfor god grund til at behandle sin vaginisme så tidligt som muligt.

Bogen indeholder grundig information om tilstanden og dens mulige årsager. Hertil kommer en række cases, konkrete råd og trin for trin-øvelser, som man kan lave både alene eller sammen med sin partner for at mindske vaginismen og måske endda blive den kvit.

Titel: Vaginisme - Når kroppen siger nej
Forfatter: Gynækolog Else Skytte Christensen
Forlag: Frydenlund
Bestilling: Bestil bogen hos din boghandler - eller online hos Gucca.dk

Kærlighedens vildveje, Connie Kragelund

Par- og psykoterapeut Connie Kragelunds bog 'Kærlighedens vildveje' er historien om to menneskers følelsesmæssige op- og nedture i et parforhold, som trods de bedste intentioner, får gjort alle de ting, der spænder ben for at kærligheden kan lykkes.

Læs mere
Dating, desperation og selvudvikling

Mange bøger om dating handler om din adfærd: Hvordan du bør optræde, og hvad du skal sige. Jens W. Pedersens bog 'Dating, desperation og selvudvikling' går et spadestik dybere og beskæftiger sig med, hvordan du hviler i dig selv og helt naturligt signalerer et højt selvværd. Her skriver forfatteren…

Læs mere
Skilsmissens ABC, af Annika Lillelund Fauli & Lene Stephensen

Det er vigtigt at være gode forældre – også når man er skilt. Men hvordan gør man det? Det er spørgsmålet for rigtig mange forældre, som står midt i deres livs største krise: skilsmissen. Skilsmissen er en skrøbelig tid, hvor det blandt andet kan være rigtig svært at samarbejde og kommunikere…

Læs mere
Tantrisk kærlighed - Anne Sophie Jørgensen

Tantra er for alle, siger forfatter Anne Sophie Jørgensen. Det er hendes bog 'Tantrisk kærlighed' også. Bogen udforsker hvad tantraen kan tilbyde et moderne individ, hvad enten man er single eller en del af et parforhold. Det er en konkret og handlingsorienteret bog med øvelser og cases, men også en…

Læs mere
Pas på parforholde – mens I stadig elsker hinanden

Endelig en bog, der tager parforholdet alvorligt – før det går galt!

Læs mere
Parforhold på katastrofekurs

Parforhold på katastrofekurs

Læs mere
Særligt sensitive og kærligheden

Forelsker du dig, men frygter intimitet? Er du træt af at få at vide, at du er for sensitiv? Har du svært ved at respektere en mindre sensitiv partner? Har du opgivet at få et kærlighedsliv, fordi du er bange for at være for sart eller genert til at kunne tåle skrammerne?

Læs mere
Få det bedste ud af din mand

Hvad tænker mænd og hvorfor opfører de sig, som de gør? Er du nysgerrig, så læs sexolog Jakob Olrik nye bog: "Kvinde, kend din mand - få det bedste ud af ham ! "

Læs mere
7 gyldne regler for 2 der lever sammen

Fine spilleregler til parforholdet i ny selvhjælpsbog ...

Læs mere
Lyst til mere lyst

Kvindelig erotik med manér ! Cecilie Lolk Tommerups bog er en hyldest til kvindelig seksualitet ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^