I KAGEKARMA deler Annemette Voss gavmildt ud af sine tips og tricks, så læserne bl.a. kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting. Som kronen på værket viser hun, hvordan man selv let og elegant samler den mest eventyrlige bryllupskage. Alt sammen gennem billeder, der demonstrerer de enkle teknikker, så det bliver sjovt at bage.
"Denne bog er skabt med en drøm om at inspirere dig, så du tør give dig i kast med bagningen af helt nye kager. Jeg har valgt i mange af opskrifterne at gå i detaljen med pynten – noget jeg ved, rigtig mange elsker at hygge sig med. Bogen har både fokus på at udvikle dine færdigheder og på, at du og dine nærmeste sammen beriges med gode oplevelser om selve det at bage samt indtagelsen af de lækre, søde sager." fortæller Annemette Voss.
"Kagekarma er en ærlig bog, hvor jeg har sat fokus på velsmag, æstetik og detaljer på en måde, hvor du som kageentusiast vil føle dig tryg ved at kaste dig ud i nye udfordringer. Jeg har forsøgt at være så præcis i både opskrifterne og how to-afsnittene, at du aldrig bliver i tvivl om, hvad du skal. Alt i bogen er bagt i mit eget køkken af mig, og alt er anrettet og pyntet således, at du altid kan udelade de elementer, du evt. finder unødvendige eller for besværlige. Og jeg garanterer, at mit køkken højst sandsynligt ligner dit. Jeg har ikke nogen mærkelige redskaber eller magiske hjælpemidler, som lige kan fremtrylle en kage på 5 minutter. Jeg arbejder i mit køkken som enhver anden amatørbager. Så hvis jeg kan, kan du nok også."
Bogens kager fordeler sig i sjove afsnit som SKUM, SPRØD, LAG, WOW, HAPS og MINI. Det er opskrifte på alt fra muffins, donuts, croissanter og islagkage og til flødeboller, trøffelkugler og skumfiduser.
Titel: Kagekarma
Forfatter: Annemette Voss
Foto: Siff Meincke
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling:Bogen kan bestilles her >>