Hverdag, af Anne Hjernøe

Kategori: Kogebøger

Hverdag, af Anne Hjernøe 

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

"Retterne i bogen er alle ret enkle og nemme at gå til. Og de kan kombineres på kryds og tværs, præcis som man måtte ønske det" skriver Anne Hjernøe. "Husk, at en opskrift ikke er en facitliste, men en kilde til inspiration. Man kan sagtens tilføje og trække fra, så retten passer smagsløgene."

Bogen indeholder:

  • Over 200 gode opskrifter på morgenmad, frokost- og middagsretter samt mellemmåltider 
  • Morgenmad med og uden protein og gluten, alt efter præference 
  • Sunde frokost- og middagsretter med kød, fjerkræ, fisk og masser af grønt 
  • Mættende grønne retter til vegetariske dage 
  • Lette opskrifter, der er til at finde ud af, lavet med gode råvarer der er til at skaffe 
  • Opskrifter, der passer til en travl hverdag, men også til forkælelse 
  • Forslag til at udnytte de gode rester og undgå madspild 

Titel: Hverdag - 200 opskrifter til morgen, middag og aften - og det ind imellem
Forfatter: Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Bag med rug

Rug er meget mere end rugbrød. Med Line Friis´ bagehæfte 'Vi bager med rug' får du masser af inspiration til rustikke brød og boller med blød krumme, og sprød og knasende skorpe. Men også til kager med rug, som smager og passer perfekt til det nordiske køkken.

Læs mere
Juice for begyndere, af Louisa Lorang

'Juice for begyndere' er Louisa Lorang bog til alle dem, der elsker friskpresset juice baseret på ganske få og helt enkle råvarer. Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker, uden mælkeprodukter og opskrifterne er simple, nemme og fulde af smag og sundhed!

Læs mere
Den Store Antiinflammatoriske Kostguide

Nu skal det være slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop, skriver forfatterne til bogen 'Den store antiinflammatoriske kostguide'. Med den nye bog giver ernæringskonsulent Martin Kreutzer og madskribenten Anne Larsen svaret på det meste.

Læs mere
Tobias Hamann-Pedersen

Hvis du har fulgt med i 'Den store bagedyst' på DR1, så har du oplevet Tobias Hamann og set hvordan han konstant overraskede dommerne med kreative, velsmagende og kunstneriske kager.

Læs mere
Den store amerikanske kogebog

Clementine Paddleford´s store, smukke og superinspirerende kogebog udkommer nu på dansk. Der er tale om en nyrevideret udgave af USA´s første og største samling af egnsretter med mere end 500 klassiske opskrifter fra alle stater. Bogen, der udkommer fra forlaget Lindhardt & Ringhof, har forord af…

Læs mere
KAGEKARMA, af Annemette Voss

De søde detaljer er i højsædet i denne nye bagebog, som indeholder 100 kreative opskrifter på kager og andre søde sager, fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss.

Læs mere
Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^