Titiel: Aschehougs bog om Franske oste
Forfatter:Kazuko Masui og Tomoko Yamada
Antal sider: 228
kr. 249,-
Aschehougs bog om Franske oste
Med Aschehougs bog om Franske oste får du masser af inspiration til at prøve nye og spændende oste, samt gode råd om vin, brød og frugt, der kan serveres sammen med ostene.
Forfatterne til Aschehougs bog om franske oste har sammen med en fotograf rejst rundt til de forskellige regioner i Frankrig og smagt på mere end 1000 oste.
Resultatet er en praktisk håndbog til alle, der gerne vil have en indføring i ostemageriets hemmeligheder. Man kan lade sig inspirere af bogen før det næste besøg i ostebutikken eller tage den med, næste gang turen går til Frankrig, og besøge nogle af de smukke landskaber, hvor ostene produceres.
Bogen er gennemillustreret, og for hver ost får man tips til, hvornår på året den smager bedst, og hvad man bør drikke sammen med osten. Og hvis man tror, det bare handler om vin, får man sig en overraskelse: Når franskmændene sætter sig til bords med deres yndlingsost, kan det hænde, at der serveres øl, cider eller kaffe til.
Læs også de pudsige anekdoter om de hyrder, gårdmænd og familier, der har arbejdet i generationer på at gøre ostemageriet til en kunst.
Bestil online
Kategori: Kogebøger
