Bloomingville
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Slank & sund
Slankebøger

En hel stribe af bøger om motion og sundhed fra Politikens Forlag ...

Sig nærmer tiden, hvor vi skal bøde for vores synder i de sidste par måneder. Det betyder slankekure, slankemad, slankeøvelser, og her synes Politikens Forlag at være på forkant med tiden. I december og januar udgiver de en helt stribe af bøger om motion og sundhed:

Ben og baller*** 129 kr.
Mave og ryg*** 129 kr.
Begge af Birgitte Nyman

I disse to bøger gennemgåes meget grundigt en hel række øvelser til bedring af problemområderne. Der er øvelser for både øvede og mindre øvede. Forfatteren har en bachelorgrad i idræt og det skinner igennem, illustrationerne er meget klare og nemme at forstå og det samme gælder for forklaringerne til.

Kom hurtigt i form*** 199 kr.
Lorna Lee Malcolm inkl. CD


Også her en bog til hele kroppen og hele systemet, ved en hurtig gennemkig-ning synes øvelserne tem melig svære og derfor for de viderekommende. Også her er billederne nemme at gå til. Den medfølgende CD har musik og vejledning til 1 times træningsprogram.

Suverænt sundt*** 199 kr.
Sonja Bock og Tina Scheftelowitz


Det hele skal jo ikke bare ende i det rene motionshysteri, lidt føde bliver vi også nødt til at indtage. Forfatterne har længe følt, at der manglede noget om sund fast-food, og det har de så her rådet bod på.
De er også af den gode mening, at når man spiser suverænt sundt, er der også plads til chocolade og flødeskum, og tak for det. Mange dejlige opskrifter, ikke alle lige nyskabende, men lækre!

Ekspres slank*
Ann Louise Gittleman


Det er jo en lovende titel. Der tales om op til 3½ kg vægttab på en dag, måske lige rigeligt nok. Bogen hører til den slags slankelitteratur, jeg afskyr, fordi det kræver den lille kem iker + en hjemmehjælp, hvis man skal have alle remedierne, der er et "MUST" for at gennemføre kuren. Det er alt for besværligt og man bliver lynhurtig træt af sådan en kur. Bogen bærer umiskendeligt præg af sin amerikanske oprindelse.

Bestil online

Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Body by Frida, af Frida Hallqvist

Hvis du går og hænger med næbbet og trænger til at få rusket lidt op i dine vaner og livsstil, så har træningseksperten, Frida Hallqvist, udviklet en inspirerende 60-dages guide, der ikke kun kan hjælpe dig på vej mod bedre vaner, mere energi og overskud i hverdagen, men også give dig en øget...

Læs mere
Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Læs mere
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Læs mere
Aldrig mere slanke-kur

Hvis alt, hvad det krævede for at nå sin idealvægt, var at spise mindre og bevæge sig mere, ville der ikke være så mange overvægtige i denne verden. Sådan skriver Søs Wollesen i bogen 'Aldrig mere slankekur!'.

Læs mere
Den fedeste juicekur

Martin og Zennie Bonde Mogensen har skrevet juicebogen 'Den fedeste juicekur'. Bogen er inspiration til dig, der elsker juice, og også til dem, der gerne vil sammensætte en juicekur, som kan give vægttab.

Læs mere
Diætistens Low Carb

'Diætistens Low Carb' kogebog er skrevet af Hanne Juul, der er statsautoriseret diætist.

Læs mere
Slankekuren, af Birgitte Nymann

Karoline Lindberg har foreløbigt smidt over 40 kg. ved hjælp af de principper, beskrevet i Birgitte Nymanns bog 'Slankekuren'. Og de gode resultater er mange, blandt bogens testpersoner.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
BOOM by MIIEGO høretelefoner

BOOM by MIIEGO høretelefoner

MIIEGO AL3+ FREEDOM

MIIEGO AL3+ FREEDOM

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Tab dig mens du har det sjovt

Tab dig mens du har det sjovt

Nye Bøger
^