Kategori: Vindere
Apple Fresh!
Apple Fresh! 

Vi har trukket 3 vindere der hver modtager et sæt med head & shoulders nye duft Apple Fresh !

KONKURRENCEN ER SLUT - TILLYKKE TIL:

Jørgen Bergmann på Frederiksberg
Trine Nordbek i Stouby
Hansine Fredriksen i Holbæk

Kvinder over hele verden er vilde med duften og synet af nyvasket hår – og hele 70 procent af os bruger det til at flirte med. Ligesom 63 procent af mændene vil komplimentere en kvinde, hvis hun har smukt hår. Derfor er det selvfølgelig også ret vigtigt, at kradsende hovedbund og små hvide flager på skuldrene ikke kommer i vejen for amorinerne. Hvilket er et langt større problem, end man lige skulle tro, for halvdelen af verdens befolkning lider under hovedbundskløe og skæl i stilhed, uden behandling, med store konsekvenser for det fysiske velbefindende og selvværdet: en konstant kløende hovedbund, aldrig at kunne have mørkt tøj på, aldrig at føle sig helt frisk og ’nyvasket’ – ikke så befordrende for en god flirt.Men hovedbundskløe og skæl kan faktisk behandles meget let. Al forskning viser, at en af de vigtigste faktorer er kontinuitet i behandlingen. Og den opnår man kun, hvis produktet både er effektivt mod skæl/kløende hovedbund, er kosmetisk godt for håret, og giver os en helt nyvasket og ren følelse.

Her spiller duften en stor rolle: Vores lugtesans er direkte forbundet til vores limbiske system (det område i hjernen, som styrer hukommelse, følelser og instinktiv adfærd), hvilket betyder, at en frisk duft kan ’trigge’ og forstærke vores følelse af renlighed. En forskningsundersøgelse fra head & shoulders viser, at friskt, skønt duftende hår formår at påvirke og ændre vores humør: Hele 94,5 procent af kvinderne i undersøgelsen oplever, at smukt, nyvasket hår får dem til at føle sig friskere og giver 91 procent en følelse af at være mere attraktive og selvsikre.

Derfor har forskere fra head & shoulders teamet op med nogle af verdens førende dufteksperter i udviklingen af den nyeste produktserie, for at finde ud af hvilken duft, der appellerer mest til kvinder i en shampoo/balsam. Ved at benytte de samme komplekse teknikker, som man bruger i udviklingen af fine parfumer, har head & shoulders forskerne og dufteksperterne fundet frem til den skønt opløftende Apple Fresh duft med top-, midte- og grundnoter af sprøde, friske frugter, som grønne æbler og asiatiske pærer, rene blomsterdufte fra liljer, roser og jasmin, samt blødhed og varme fra moskus og træ.

Duften holder langt op ad dagen, også efter hårtørring og styling med fx glattejern, hvad der understøtter incitamentet for kvinderne til at fortsætte behandlingen – og få gang i deres flirt ved samme lejlighed, med lækkert, nyvasket, velduftende hår!

Den nye head & shoulders Apple Fresh shampoo og balsam forhandles over hele landet til en vejledende udsalgspris på 42,90 DKK for henholdsvis 250 ml shampoo og 200 ml balsam.

Vindere
Fashionable Living 

Boligbog "Fashionable Living" er et spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers.

Læs mere
Vindere
Vind billetter til Wild 

Se den smukke, anmelderroste og sande historie om en ung kvindes skræmmende og fantastiske rejse ad den 1700 km lange Pacific Crest rute for at finde sig selv.

Læs mere
Vindere
Tag naturen med hjem 

Tillykke til de heldige vindere af den smukke ide-bog 'Tag naturen med hjem'.

Læs mere
Vindere
Vind kult-serie 

Vind 'Woodbox The Collectors Set', som samler alle sæsoner af store prisbelønnede serie 'Sons of Anarchy'

Læs mere
Vindere
Steppeulven - Vindere af biografbilletter 

Tillykke til Susanne Svendsen fra Hillerød, K Riberholt fra Hedehusene, Beata Mach fra Vejle, Isabella Nielsen fra Brønshøj og Marianne Eilersen Salomonsen, som har vundet biografbilletter.

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter 

Tillykke til de heldige vindere af billetter til Hella Joofs film 'All inclusive'.

Læs mere
Vindere
Den Nøgne Sandhed 

Kvinder taler om følelser - det gør mænd ikke. Men det bliver der lavet om på nu ! Vind billetter til det store comedyshow 'Den Nøgne Sandhed', som er på Danmarks turné februar til april 2015.

Læs mere
Vindere
The Homesman  

Se Tommy Lee Jones barske western 'The Homesman' med Hilary Swank i rollen som den puritanske pioner Mary Bee Cuddy, der skal lede tre kvinder på en lang og farefuld færd.

Læs mere
Vindere
Vindere af The Captive 

Tillykke til Berit Miltoft, Camilla Falkner Larsen og Michael Heimark, som hver har vundet to billetter til 'The Captive'.

Læs mere
Vindere
Vindere af billetter til Fury 

Tillykke til Lone Truelsen, Karina Holse Schrøder, Gitte Rokkedahl, Tanya Baun, Annette Bjerrum, Charlotte Jensen, Henriette Rabe, Angela Toft, Pia Banck og Marianne Røjgård, som hver har vundet 2 stk. billetter til Fury.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
Carolyne Kaddu Rasmussen 'Hovedet i himlen og fødderne på jorden'

Mange danskere kender Carolyne som komikeren Melvin Kakoozas dejlige mor. I denne bog fortæller hun sin egen historie om at flygte til Danmark som 21-årig med to små børn og bygge et nyt liv op. Det er en barsk og humoristisk fortælling om at begynde forfra og kæmpe indædt for at lære sproget og de…

Læs mere
^