Kategori: Wellness
The i badevandet
The i badevandet 

Algothe er et sundt og velsmagende energiboost til kroppen med en forfriskende sammensætning af tang, grøn the og spearmint - og så er den også god i badevandet !

Tang, grøn the og spearmint
Algothe fra det populære thehus Kusmi, har siden lanceringen været en absolut bestseller. Algothe er et sundt og velsmagende energiboost til kroppen med en forfriskende sammensætning af tang, grøn the og spearmint. Ingredienserne i theen er ingredienser, som verden over brugt som supplement til den sunde livsstil.
• Tang – rig på mineraler, vitaminer og sporstoffer. Tangens positive egenskaber er anerkendt i hele verden og anvendes i både madlavning, ansigtspleje og kosttilskud.
• Grøn the – rig på antioxidanter og vitaminer.
Algothe skal tilberedes ved en vandtemperatur på 85 grader og skal trække i tre – fem minutter.

Algothe i badevandet
Brug også Algothe i badet. Fremtryl på få minutter et lækkert helsebad, der har en genopbyggende og udrensende effekt på kroppen.
Anvend fem til seks skefulde Algothe i karbadet. Efter ca. fem minutter vil du have et fantastisk og afstressende helsebad, der stimulerer sanserne og blødgør huden.

Algothe kan bestilles hos

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Wellness
Englesang og massage 

KvindeGuiden anmelder Skodsborg Kurhotel & Spa ...

Læs mere
Wellness
Salt og mudder fra det døde hav 

Salt og mudder fra Det Døde Hav, siges at have nogle sundhedsgivende egenskaber, hvilket skulle skyldes det høje indhold af mineraler..

Læs mere
Wellness
Shiatsu massage 

Shiatsu er en gammel japansk kropsterapi baseret på traditionel kinesisk teori. Princippet bag shiatsu er, at påvirke kroppens energibalance, som ifølge teorien er væsentlig for menneskets sundhed og velvære...

Læs mere
Wellness
Helbredende sten? 

Troen på stens og krystallers kraft synes temmelig udbredt, og der er dem som mener, at en sten i lommen "gør godt" mod sygdomme eller problemer. Og så er der dem, som synes, at få lagt varme sten på kroppen kan have en afstressende effekt ...

Læs mere
Wellness
Æteriske olier 

Æterisk betyder flygtig og let fordampende og bruges i Aromaterapi ...

Læs mere
Wellness
Clean duftlys 

Fyld rummet med den velkendte duft af CLEAN Fresh Laundry ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
^