Kategori: Wellness
Englesang og massage
Englesang og massage 

KvindeGuiden anmelder Skodsborg Kurhotel & Spa ...

Sted: Skodsborg Kurhotel & Spa, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg. Telefon 45 58 58 00
Antal stjerner: ***** (4 ud af 5)

I de kyndige massørers hænder..
Englesang er populært på denne årstid. Vil man være sikker på at høre den, kan man tage en tur til Skodsborg og besøge Helse & Spa Centret og her overgive sig i de kyndige massørers hænder. Mens man i komaagtig tilstand lader sig gennemælte med velduftende olier, høres englene tydeligt i det fjerne.

Stedet ånder lidt gammeldags landlig idyl, indendørs lyst og lækkert, ingen overflødig udsmykning. Massagerummene er store og har et helt batteri af diverse massageolier/cremer/lotions. Midt i al denne luksus forekommer omklædningsforholdene kritisable. To af os kunne klæde om i selve massagerummet, men jeg blev verfet ud på toilettets forværelse, hvor vi stod 3 på række for at klæde os af og skifte til stedets tykke, vamsede frottebade-kåber. Egne klæder skulle puttes ind i nogle M E G E T smalle metalskabe.
Alt i alt ikke noget der bidrog til en lux-fornemmelse, føltes nærmere som den stedlige svømmehal. Håber at den igangværende renovering vil ændre dette.

Efter den underskønne massage drog vi ind i spisesalen og hyggede os med Restaurant Frederik og Louises frokostbuffet, også et godt bekendtskab med bl. a. mange vegetarretter.

Forbrugeroplysning:
Massage koster DKK 535,- for en hel time
Buffetten koster 185,-

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Wellness
Salt og mudder fra det døde hav 

Salt og mudder fra Det Døde Hav, siges at have nogle sundhedsgivende egenskaber, hvilket skulle skyldes det høje indhold af mineraler..

Læs mere
Wellness
Shiatsu massage 

Shiatsu er en gammel japansk kropsterapi baseret på traditionel kinesisk teori. Princippet bag shiatsu er, at påvirke kroppens energibalance, som ifølge teorien er væsentlig for menneskets sundhed og velvære...

Læs mere
Wellness
Helbredende sten? 

Troen på stens og krystallers kraft synes temmelig udbredt, og der er dem som mener, at en sten i lommen "gør godt" mod sygdomme eller problemer. Og så er der dem, som synes, at få lagt varme sten på kroppen kan have en afstressende effekt ...

Læs mere
Wellness
The i badevandet 

Algothe er et sundt og velsmagende energiboost til kroppen med en forfriskende sammensætning af tang, grøn the og spearmint - og så er den også god i badevandet !

Læs mere
Wellness
Æteriske olier 

Æterisk betyder flygtig og let fordampende og bruges i Aromaterapi ...

Læs mere
Wellness
Clean duftlys 

Fyld rummet med den velkendte duft af CLEAN Fresh Laundry ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
^