Supermodellen julia stegner til maybelline

Supermodellen julia stegner til maybelline

Supermodellen julia stegner til maybelline 

Den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, bliver Maybelline New York´s nye ansigt ...

Nu kan Maybelline New York føje den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, til listen af kendte som har repræsenteret Maybelline New York.

Om Julia Stegner
Julia blev opdaget i 1999 af et modelbureau i München, mens hun stadig gik i gymnasiet. Efter studentereksamen tog hun til Paris med sin mor for at mødes med de største modehuse, som overbeviste hende om, at hun skulle arbejde som model på fuld tid. I 2003 åbnede hun Yves Saint Laurents efterår/vinter show i Paris og arbejdede derefter som model i deres kampagne. Kort efter kom hun på forsiden af det italienske Vogue og blev hurtigt en efterspurgt model til alle de store blade, deriblandt det franske og japanske Vogue, det tyske Elle og I-D Magazine. De to første år af sin karriere boede hun stadig i Tyskland men flyttede herefter til New York.

Friskt og kosmopolitisk
Julia komplementerer modellerne for Maybelline New York perfekt. Hun er smuk med et friskt og kosmopolitisk præg, og så er hun intelligent, veltalende og engageret. I maj 2006 rejste hun til Sierra Leone som ambassadør for UNICEF. Turen blev fulgt af det tyske Vogue for at skabe opmærksomhed om projektet. Julia er stadig engageret i Unicef og har planer om at gå dybere ind i organisationens arbejde i fremtiden.

”Julia er et naturligt valg for os, fordi der gemmer sig så meget mere bag det kønne ansigt. Julia repræsenterer Maybelline New Yorks kosmopolitiske energi. Hun har rejst meget og er af natur en meget videbegærlig og engageret ung kvinde, som giver meget til sine omgivelser. Hun er intelligent, stræbsom og smuk, men samtidig meget nede på jorden. Hun har det hele”, siger Cyril Chapuy, International General Manager for Maybelline New York Worldwide.

Julia glæder sig meget til at skulle repræsentere Maybelline New York, som hun husker fra sine teenageår som et brand repræsenteret af supermodeller, og som også tilbød de første kosmetikprodukter hun brugte. ”Som teenager brugte jeg altid Maybelline New York produkter. Min første mascara var en Great Lash. Alle brugte den dengang, og jeg bruger den stadig i dag.” Julia er beæret over at blive en del af teamet som ”Maybelline pige”.

Når hun ikke rejser verden rundt for at arbejde eller deltage i velgørenhedsbegivenheder, spiller Julia basketball eller kører ture på sin cykel i New Yorks forstæder.

Derudover har hun arbejdet som model i kampagner for Ralph Lauren, Hugo Boss, Dolce & Gabbana og mange flere. Hun har også arbejdet sammen med nogle af verdens mest berømte modefotografer, heriblandt Mario Testino, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Craig McDean, Inez and Vinoodh, Steven Klein, Mert and Marcus og David Sims.

Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin 

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne  

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje 

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022 

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter 

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^