Supermodellen julia stegner til maybelline
Supermodellen julia stegner til maybelline 

Den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, bliver Maybelline New York´s nye ansigt ...

Nu kan Maybelline New York føje den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, til listen af kendte som har repræsenteret Maybelline New York.

Om Julia Stegner
Julia blev opdaget i 1999 af et modelbureau i München, mens hun stadig gik i gymnasiet. Efter studentereksamen tog hun til Paris med sin mor for at mødes med de største modehuse, som overbeviste hende om, at hun skulle arbejde som model på fuld tid. I 2003 åbnede hun Yves Saint Laurents efterår/vinter show i Paris og arbejdede derefter som model i deres kampagne. Kort efter kom hun på forsiden af det italienske Vogue og blev hurtigt en efterspurgt model til alle de store blade, deriblandt det franske og japanske Vogue, det tyske Elle og I-D Magazine. De to første år af sin karriere boede hun stadig i Tyskland men flyttede herefter til New York.

Friskt og kosmopolitisk
Julia komplementerer modellerne for Maybelline New York perfekt. Hun er smuk med et friskt og kosmopolitisk præg, og så er hun intelligent, veltalende og engageret. I maj 2006 rejste hun til Sierra Leone som ambassadør for UNICEF. Turen blev fulgt af det tyske Vogue for at skabe opmærksomhed om projektet. Julia er stadig engageret i Unicef og har planer om at gå dybere ind i organisationens arbejde i fremtiden.

”Julia er et naturligt valg for os, fordi der gemmer sig så meget mere bag det kønne ansigt. Julia repræsenterer Maybelline New Yorks kosmopolitiske energi. Hun har rejst meget og er af natur en meget videbegærlig og engageret ung kvinde, som giver meget til sine omgivelser. Hun er intelligent, stræbsom og smuk, men samtidig meget nede på jorden. Hun har det hele”, siger Cyril Chapuy, International General Manager for Maybelline New York Worldwide.

Julia glæder sig meget til at skulle repræsentere Maybelline New York, som hun husker fra sine teenageår som et brand repræsenteret af supermodeller, og som også tilbød de første kosmetikprodukter hun brugte. ”Som teenager brugte jeg altid Maybelline New York produkter. Min første mascara var en Great Lash. Alle brugte den dengang, og jeg bruger den stadig i dag.” Julia er beæret over at blive en del af teamet som ”Maybelline pige”.

Når hun ikke rejser verden rundt for at arbejde eller deltage i velgørenhedsbegivenheder, spiller Julia basketball eller kører ture på sin cykel i New Yorks forstæder.

Derudover har hun arbejdet som model i kampagner for Ralph Lauren, Hugo Boss, Dolce & Gabbana og mange flere. Hun har også arbejdet sammen med nogle af verdens mest berømte modefotografer, heriblandt Mario Testino, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Craig McDean, Inez and Vinoodh, Steven Klein, Mert and Marcus og David Sims.

Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^