Nicci welsh åbner makeupakademi

Nicci welsh åbner makeupakademi

Nicci welsh åbner makeupakademi 

Nicci Welsh vil kickstarte karrieren for fremtidens hår- og makeup artister med nyt makeupakademi ...

Når musikstjerner, tv-værter og andre kendisser stiller sig op foran rullende kameraer med perfekt makeup og lækkert hår, har de sjældent selv stået og svedt foran spejlet. En hår- og makeup artist har haft en finger med i spillet – og drejer det sig om danske musikere, hedder hår- og makeup artisten oftest Nicci Welsh. Nu giver hun sine hemmeligheder videre til fremtidens hår- og makeupartister i det nyligt åbnede United Make-Up Academy.

Lær af branchefolk
Akademiet er det første af sin art i Skandinavien og bygger på idéen om, at man for at skabe en karriere som hår- og makeup artist må lære fra folk med indsigt i branchen og viden om de teknikker, man bruger lige nu. Og det er ikke altid let i en branche, hvor konkurrencen er stor, og ikke alle er lige villige til at lære fra sig. På United Make-Up Academy får kursisterne undervisning og vejledning af landets dygtigste hår- og makeupartister, kommer til at arbejde med topprofessionelt udstyr og får mulighed for at prøve sig selv af ved modeshows, photo shoots og musikvideoproduktioner. Ambitionen er ifølge direktør Nicci Welsh, at akademiet skal fungere som kickstarter for fremtidens hår- og makeup artister.
"Jeg føler mig privilegeret over at have et job, jeg virkelig brænder for, og det har altid været min drøm at undervise og dele ud af mine erfaringer, så andre har mulighed for at udleve deres drømme, ligesom jeg har gjort", siger Nicci Welsh, der deler ud af sin viden om hår- og makeup teknikker til de første kursister til august.

Erfaren læremester
Nicci Welsh har over 15 års erfaring som hår- og makeupartist. Den danske ungdom stiftede første gang bekendtskab med hende, da hun gav tips om hår og makeup i tv-programmerne PULS, Boogie og B.I.T.C.H. og senere som forfatter til bestselleren ”Backstage - Skønhedstips med Nicci Welsh”. Hun har gennem mange år arbejdet med modeshows, modemagasiner og reklamer. The Danish Beauty Awards har de sidste tre år brugt Niccis viden i deres dommerpanel. Og så er hun den danske musikbranches førstevalg, når stjerner som Nik & Jay, Aura og Julie skal styles. Hun har desuden arbejdet med mange store internationale navne, og stjerner som Robbie Willams, Kylie Minoque, Coldplay og Paris Hilton har været meget glade for at være i Niccis sikre hænder.

Læs mere på

Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin 

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne  

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^