Cattier

Cattier

Cattier 

CATTIER økologisk hudpleje og kosmetik ...

Med de økologiske plejeprodukter fra CATTIER, er du sikker på, at det, du bruger på din hud – og for tandpastas vedkommende i din mund - udelukkende indeholder naturlige råvarer eller råvarer af naturlig oprindelse med kendte og anerkendte egenskaber, og at de er rige på vitaminer, mineraler, sporstoffer, essentielle fedtsyrer og aktive, æteriske olier.
Ingredienserne udvindes ved simple, ikke-forurenende teknikker som koldpresning, udblødning og dampning. Samtidig garanterer den økologiske certificering en miljøvenlig produktion.

Cosmébio og ECOCERT
CATTIER bærer såvel det franske Cosmébios BIO-mærke og ECOCERT-mærket.
Cosmébio er forbrugerens garanti for naturlig og økologisk hudpleje, som respekterer miljøet. Mærket er den franske stats blåstempling og kræver, at virksomheden overholder strenge retningslinjer, fastsat af det franske handels- og industriministerium.
Den private organisation ECOCERT kontrollerer og certificerer, at alle råvarer til CATTIERs produkter lever op til de økologiske standarder samt kontrollerer emballager, forvaltning af energi og affald, transport og opbevaring.

Det, der ikke er i…
Den økologiske certificering betyder også, at CATTIER hverken indeholder parabener, phenoxyethanol, farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller petrokemiske biprodukter. Desuden er alle forurenende og/eller svært nedbrydelige stoffer forbudte (som fx PVC), og al emballage kan genbruges.

Historie ...
CATTIER blev grundlagt i 1968 af Pierre Cattier, en af foregangsmændene bag ”le courant harmoniste”, en fransk, holistisk orienteret strømning. Pierre Cattier var meget fascineret af alternativ medicin og interesserede sig især for produkter baseret på ler til såvel medicinsk som kosmetisk brug. Han var en visionær pionér, som lærte mange af sine samtidige at anvende enkle og naturlige ingredienser.
I 1987 overtog Daniel Aressy ledelsen af virksomheden. Med sin baggrund som farmaceut og kosmetolog med speciale inden for naturlig skønhedspleje valgte han at videreudvikle den grundlæggende CATTIER-filosofi mod mere og mere effektive produkter. Samtidig drejede han virksomheden hen mod egentlig økologi og sørgede for, at CATTIER fra starten var med i den franske økologiske forening Cosmébio.
I dag står CATTIER for stærke værdier, repræsenteret af en meget bred serie af produkter inden for hudpleje, kosmetik og personlig pleje – alt baseret på naturlige, økologisk certificerede ingredienser. Sortimentet dækker over alt fra effektive plejeprodukter til ansigt og krop til hverdagsprodukter som sæbe og tandpasta. Med de forskellige serier dækkes hele familiens behov, fra basal pleje over problemløsende produkter (fx til teenageren) til avanceret anti-age pleje.

Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Botox - udjævn rynken med toksin 

Fra botox i 2002 blev godkendt til anvendelse i kosmetisk øjemed, er det i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger af af rynker. Botoxbehandlinger er tilsyneladende effektive, men hvad er det egentligt for et stof man behandles med?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne  

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^