Kategori: Rejser
Verdens dyreste Club Sandwich
Verdens dyreste Club Sandwich 

Genève serverer fortsat verdens dyreste Club Sandwich. Prisen er derimod faldet markant i København !

Der er stor forskel på, hvor meget man som turist må betale for et måltid mad og dertilhørende drikkevarer, når man er på ferie. For tredje år i træk har Hotels.com lavet deres internationale Club Sandwich Indeks, der baserer sig på 840 hoteller verden over. Indekset tager udgangspunkt i den klassiske sandwich, og giver rejsende en indikation af, hvor store omkostninger, der er forbundet med deres valg af feriedestination.

København er blevet billigere
Genéve indtager igen i år 1. pladsen på indekset med en gennemsnitspris på 176 kr. for en Club Sandwich på en af byens mange restauranter, og er derved blevet en smule dyrere sammenlignet med sidste år, hvor prisen lød på 175 kr.
På 2. og 3. pladsen ligger henholdsvis Paris og Helsinki, hvor priserne også er steget lidt i forhold til sidste år med stigninger på 1 kr. og 18 kr.
De danskere som skal på ferie i en af de 28 storbyer på Club Sandwich-listen kan dog glæde sig over, at priserne i halvdelen af byerne har været faldende siden sidste år bl.a. i Rom, Oslo og New York. Priserne i Sydney er også faldet, og er den by på listen, der har oplevet det største fald fra 118 kr. i 2013 til 91 kr. i 2014.
Det er også blevet billigere at sætte tænderne i en Club Sandwich i København, da prisen er faldet fra 128 kr. i 2013 til 113 kr. i 2014. Således lander vores hovedstad på en 9. plads mod sidste års 5. plads, og noget kunne derfor tyde på, at det er blevet billigere at være turist i København.

New Delhi har verdens bedste pris på Club Sandwich
Indiens New Delhi oplevede et prisfald på 5 kr. og forblev den billigste destination på indekslisten med en gennemsnitspris på kun 47 kr. Flere andre feriefavoritter har også placeret sig i den budgetvenlige ende af skalaen, fx Madrid (86 kr.), Rio de Janeiro (79 kr.) og Bangkok (65 kr.).
"Club Sandwich-indekset giver rejsende en simpel prissammenligning, som kan give en indikation på, hvor langt deres penge kan række i hvert land ved at benytte det mest almindelige element i enhver hotelmenu. Mange lande har oplevet et fald i priserne på en Club Sandwich, og det er en fantastisk nyhed for rejsende, som derfor får mere for deres penge i udlandet. Og husk lige på, at næste gang du spiser en Club Sandwich i Genève, så kan du få tre gange så mange for de samme penge i New Delhi!"

Om Club Sandwich Indexet
Hotels.com’s Club Sandwich Index (CSI) er beregnet ved hjælp af gennemsnitsprisen for den populære Club Sandwich på 30 hoteller i de 28 byer i hele verden, der er repræsenteret på listen. Hotels.com har således undersøgt sandwich-priser på i alt 840 hoteller i 5-, 4- og 3-stjernede kategorier på tværs af 28 lande.

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^