Kategori: Rejser
Udsigt til paradis
Udsigt til paradis 

På imponerende Hotel Ink48 i NY får du udsigt for alle dine grønne dollars ...

Når man booker et hotel i New York, tror man fejlagtigt, at udsigten følger med, bare der bookes et værelse højt nok oppe. Det er faktisk ikke sandt. Eksempelvis ligger hotellerne på Times Square så tæt, at chancerne for at følge med i nabohotellet beboeres gøren og laden er større end chancerne for at se solen stå op eller gå ned over byens tårnhøje bygninger.

Og selv om man skulle tro, at det var den nemmeste sag at nyde en drink eller middag på toppen af en skyskraber, suge den imponerende skyline til sig og føle suget af de svimlende dybder, så er der faktisk mærkeligt nok ikke et særlig stort udvalg af skybars og restauranter i kæmpemetropolen.

Det er som om newyorkerne hellere vil putte sig ned i en kælder- eller fortovsrestaurant, når de skal spise og i ud byen. Forståeligt nok, hvis de til daglig alligevel tager elevatoren op til 47. etage på jobbet.

Tagterrasse med pool

Derfor er det også så meget mere imponerende, når man på hotellet Ink 48 på 11th Avenue i bydelen Hells Kitchen tæt på Hudson floden virkelig får udsigt for alle de grønne dollar-skillinger. Hotellet har til huse i en af de højeste bygninger i kvarteret – en gammel trykkerivirksomhed (deraf navnet Ink) – som indtil for nylig stod tom og forladt hen. Da der ikke er andre højhuse i nærheden, får man noget ret sjældent i New York: Udsigt til det meste af byen.

Hotelkæden Kimpton købte og renoverede bygningen for et par år siden, og i dag er det et af de virkelig eftertragtede hoteller i byen. Dels fordi prisen stadig er overkommelig (fra $240 i døgnet), og dels fordi man netop kan proppe sig med en top-udsigt fra de fleste af værelserne og i særdeleshed fra den imponerende restaurant/bar og tagterrasse med pool.

Carrie og Mr Big

Selve kvarteret Hells Kitchen byder på mange lækre restauranter, unikke tøjbutikker og har noget autentisk og ”uturistet” over sig - i modsætning til eksempelvis førnævnte Times Square, som er sjov og vild første gang, man besøger byen. Den kan nu også være ganske ulidelig med sine dusinvis af kedelige souvenirbutikker, tusindvis af nyrige kinesere og ucharmerende gadehandlere, der konstant prøver at pushe deres kopivarer til turisterne.

På Ink 48 er stemningen afslappet, kosmopolitisk og jeg gætter på, at det var sådan et hotel, som Carrie fra Sex and the City ville vælge, hvis hun skulle have en fræk weekend med Mr. Big. Og udsigten fra baren her er lige imponerende, enten man så er på elskovsferie med sin partner eller på konference med sine revisorkolleger.

Facts:
Hotel Ink 48
653 11th Avenue, New York, NY 10036
Tlf: 001-212-757-0088
Stort motionscenter
24 timers roomservice
In-room spa og massage
Kæledyr velkomne

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^