Kategori: Rejser

Tag på spa ophold

Tag på spa ophold  

Tag på spa ophold på det dejlige wellness-resort "Hotel Skansen" i Sverige ...

Forår og efterår er ideelle tidspunkter for et weekendophold, hvis I hører til dem, der gerne vil nyde Sveriges enestående miks af afslapning, ro og udsøgt, afstressende natur og samtidig vil forkæle krop og sjæl …

Der er mange måder at lade op på, men et kort wellnessophold er nok den mest koncentrerede og effektive form for hvile og rekreation.
En af de helt store fordele ved et wellnessophold er, at man ikke behøver at trække en hel uge ud af kalenderen. For ofte vil man, efter blot et enkelt døgns ophold på et godt kurhotel, føle en mærkbar forskel, øget velvære og fornyet energi.
Det handler om at gøre noget rart for sig selv, give sig selv lov til en lille pause fra hverdagens forpligtelser. Det at befinde sig i luksuriøse omgivelser, omgivet af ro og mennesker, hvis vigtigste opgave er, at man skal føle sig godt tilpas, er ganske simpelt noget vi alle burde unde os selv ind i mellem.

Hotel Skansen – Båstads charmerende resort
Kun et par timers kørsel fra København ligger Båstad. Her, ved den hyggelige marina ligger Hotel Skansen. Hotellet og området kan bedst beskrives som et resort med store solterrasser og en lækker spa-afdeling, hvor gæsterne kan koble af på flere forskellige måder. F.eks. i Kallbadhuset! Tættere på havet kan du ikke komme. Herude kan man nyde saunaen og at bade i Kattegatt. Fra hotellet går man via en badebro 60 meter ud i havet til Kallbadhuset. I det 250 kvadratmeter store hus, nydes saunaen, en dukkert i havet, eller at bade i den 38 grader japanske udendørs pool.
Spaen tilbyder naturligvis spa-behandlinger og massage - og hotellet byder endvidere på et prisbelønnet køkken og en meget hyggelig restaurant.
• <link http: www.hotelskansen.se _blank>Hotelskansen.se

Oplev Båstad
Hotel Skansen har aner tilbage til 1877, og et årti senere blev den første centercourt bygget i Båstad. Siden da har tennisbanerne og hotellet udviklet sig side om side, og er i dag mødested for bade- og tennisgæster. Byen summer af liv og Båstad har en helt særlig charme og sjæl. De fine, gamle huse står velbevarede og det gamle dampbadhus eksisterer stadig, om end uden dampbad. Byen byder på dejlige restauranter og cafeer samt kunst og design på galleriet Nivå125Båstad og glaskunst på glaspusteriet Eld & Luft som ligger ved togstationen i Båstad.
• <link http: www.niva125.se _blank> Nivå125Båstad
• <link http: www.eldoluft.se _blank> Eld & Luft

En ganske særlig oplevelse er det også at nyde en frokost - og en helt mageløs udsigt - på Cafe Udsikten som ligger højt hævet på en bakketop bag Båstad by.
• <link http: www.cafeutsikten.com _blank>Cafeutsikten.com

Rejser
Smålands vilde Vesten  

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022 

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver 

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Sommer
Skal du også holde sommerferie i Danmark? 

Danmark er dejlig om sommeren. Og det faktum lader ikke til at være gået danskernes næse forbi. Op mod halvdelen af os holder en eller flere ferier i Danmark i løbet af året, og i sommerferien gerne i områder tæt på strand og natur, på en campingplads, i et feriehus eller hos familie og venner. Når…

Læs mere
Rejser
De bedste rejsemål for foodies 

For rigtig mange rejsende er den lokale mad en stor og vigtig del af rejseoplevelsen. Ikke mindst den yngre generation synes at sætte lighedstegn mellem gode rejseoplevelser og mad. Ifølge en ny undersøgelse vælger næsten to tredjedele af de unge 'foodies' deres feriedestination ud fra hvilke…

Læs mere
Rejser
Oplev midnatssolen 

Den nordiske sommerferiesæson begynder til sankthans i juni, og her samles folk i hele Norden for at fejre solhverv. Mange nordiske traditioner er forbundet med Johannes Døberens fødselsdag og med mere verdslige markeringer som sankthansbål og majstang på linje med sæsonens lokale fristelser til…

Læs mere
Rejser
Pas på biller i bagagen  

Det kan være fristende at tage eksotiske planter med hjem fra ferien, men det kan både være skadeligt for naturen og forbudt at bringe planterne til Danmark. For selvom det i mange tilfælde kan være fuldt lovligt, og selvom planten ser sund og rask ud, kan det få store konsekvenser både for dansk…

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold 

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krebsegilde - en traditionsrig sensommerfest i Sverige 

Når sommeren går på held, venter der en herlig oplevelse i Sverige. For det er nu man kan opleve en af svenskernes mest markante traditioner: Krebsegildet eller 'kräftskiva', som det hedder på svensk. Krebsegildet er en traditionsrig sensommerfest i Sverige, hvor familier og venner samles om bordet…

Læs mere
Rejser
Nordisk lykke - World Happiness Report 2021 

Ifølge World Happiness Report er de nordiske lande blandt de lykkeligste i verden – de ligger faktisk på Top 10-listen, med Finland som topscorer. Herefter kommer Island, hvorefter Danmark brillierer på tredjepladsen.

Se hele listen.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^