Kategori: Rejser
Tag på spa ophold
Tag på spa ophold  

Tag på spa ophold på det dejlige wellness-resort "Hotel Skansen" i Sverige ...

Forår og efterår er ideelle tidspunkter for et weekendophold, hvis I hører til dem, der gerne vil nyde Sveriges enestående miks af afslapning, ro og udsøgt, afstressende natur og samtidig vil forkæle krop og sjæl …

Der er mange måder at lade op på, men et kort wellnessophold er nok den mest koncentrerede og effektive form for hvile og rekreation.
En af de helt store fordele ved et wellnessophold er, at man ikke behøver at trække en hel uge ud af kalenderen. For ofte vil man, efter blot et enkelt døgns ophold på et godt kurhotel, føle en mærkbar forskel, øget velvære og fornyet energi.
Det handler om at gøre noget rart for sig selv, give sig selv lov til en lille pause fra hverdagens forpligtelser. Det at befinde sig i luksuriøse omgivelser, omgivet af ro og mennesker, hvis vigtigste opgave er, at man skal føle sig godt tilpas, er ganske simpelt noget vi alle burde unde os selv ind i mellem.

Hotel Skansen – Båstads charmerende resort
Kun et par timers kørsel fra København ligger Båstad. Her, ved den hyggelige marina ligger Hotel Skansen. Hotellet og området kan bedst beskrives som et resort med store solterrasser og en lækker spa-afdeling, hvor gæsterne kan koble af på flere forskellige måder. F.eks. i Kallbadhuset! Tættere på havet kan du ikke komme. Herude kan man nyde saunaen og at bade i Kattegatt. Fra hotellet går man via en badebro 60 meter ud i havet til Kallbadhuset. I det 250 kvadratmeter store hus, nydes saunaen, en dukkert i havet, eller at bade i den 38 grader japanske udendørs pool.
Spaen tilbyder naturligvis spa-behandlinger og massage - og hotellet byder endvidere på et prisbelønnet køkken og en meget hyggelig restaurant.
• <link http: www.hotelskansen.se _blank>Hotelskansen.se

Oplev Båstad
Hotel Skansen har aner tilbage til 1877, og et årti senere blev den første centercourt bygget i Båstad. Siden da har tennisbanerne og hotellet udviklet sig side om side, og er i dag mødested for bade- og tennisgæster. Byen summer af liv og Båstad har en helt særlig charme og sjæl. De fine, gamle huse står velbevarede og det gamle dampbadhus eksisterer stadig, om end uden dampbad. Byen byder på dejlige restauranter og cafeer samt kunst og design på galleriet Nivå125Båstad og glaskunst på glaspusteriet Eld & Luft som ligger ved togstationen i Båstad.
• <link http: www.niva125.se _blank> Nivå125Båstad
• <link http: www.eldoluft.se _blank> Eld & Luft

En ganske særlig oplevelse er det også at nyde en frokost - og en helt mageløs udsigt - på Cafe Udsikten som ligger højt hævet på en bakketop bag Båstad by.
• <link http: www.cafeutsikten.com _blank>Cafeutsikten.com

Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten  

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022 

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^