Kategori: Rejser

Her finder du årets rejse! 

Tracking i Himalaya, shopping i New York, dykning i havet ved Maldiverne, flodsejlads gennem Amazonas jungle, rundrejse i Californien. Uanset hvilken del af verden du drømmer om at besøge, og uanset hvilken form for rejse du foretrækker, så vil du med stor sandsynlighed kunne finde inspiration på Skandinaviens største feriemesse, der finder sted i MCH Messecenter Herning fra 24. til 26. februar 2017.

På messen 'Ferie for Alle', der samler både danske og udenlandske rejsearrangører samt alverdens turistbureauer, ser man frem til at præsentere de bedste og vildeste bud på årets rejser. I de store messehaller, vil man blandt andet kunne finde Danmarks største charterbureauer samlet. På charterbureauet Apollo´s stand vil 35 garvede bureaumedarbejdere, med i gennemsnit hver 11 års erfaring, står klar til at råde og vejlede om årets rejser.

"'Ferie for Alle' er en af de få begivenheder, hvor vi møder danskerne - både dem, som rejser med os i forvejen, og dem, som er interesserede i nye feriemuligheder" fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og presseansvarlig hos Apollo Danmark. "Messen er vigtigt for os, fordi vi har så meget at tilbyde, og fordi vi her får mulighed for at udveksle erfaringer med gæsterne".

Messen er ikke bare et slaraffenland af gode rejsetilbud, der bliver også masser af underholdning og flotte konkurrencer i løbet af weekenden, lover arrangørerne.
"Selvom vores vigtigste mål med 'Ferie for Alle' er at sende besøgende hjem med deres drømmeferier, masser af inspiration og alt det udstyr, de higer efter, så er messen, så er årets messe også en oplevelse i sig selv med masser af underholdning og konkurrencer både store og små" siger projektchef i MCH Anders Ladefoged Mortensen. 

Messe: Ferie for Alle 2017
Adresse: MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, Herning
Periode: 24. til 26. februar 2017
Entré: Voksen 100 kroner / Barn 5 - 12 år 10 kroner / Børn under 5 år gratis

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^