Vans of the wall

Kategori: Stil & mode

Vans of the wall

Vans of the wall 

Det amerikanske skomærke VANS er med sit unikke design og farvestrålende mønstre stadig skaternes og surfernes fortrukne fodtøj, efter mere end 40 år på marked...

I midten af halvfjerdserne blev de skakternede Vans et hit blandt surfere og skatere, og professionelle skatere som Tony Alva og Stacy Peralta designede nye mønstre til Vans kollektionerne...

Historien om mega-succesen VANS
Skomærket Vans blev grundlagt af amerikanske Paul Van Doren. Ideen bag konceptet var enkel: Han ville lave sko, og sælge dem direkte til forbrugeren uden om fordyrende mellemled.
Paul etablerede sammen med Jim Van Doren, Gordy Lee og Serge D'Elia den første VANS-butik i Anaheim i Californien den 15. marts 1966.
På lanceringsdagen kunne de fremvise en fornem kollektion på bare 3 forskellige designs, men inden dagen var omme var alt udsolgt og de kunne ikke engang ty til de store stakke af skokasser langs væggen, for de var tomme og stod blot opstillet for syns skyld.
De begyndte at skrive kunderne op og bad dem vende tilbage og afhente deres sko senere på dagen. Derefter skyndte de sig over på deres lille fabrik og fremstillede skoene. Da kunderne samme eftermiddag dukke op for at afhente deres sko, havde drengene glemt at have byttepenge klar. Alligevel fik alle kunderne deres sko med hjem og blev bedt om at komme tilbage dagen efter med betaling. Samtlige kunder kom tilbage og betalte for skoene....
Sådan startede historien om mega-succesen VANS. Siden er den behagelige sko, med det helt unikke design og blevet et hit i andre dele af verden – ikke mindst i Danmark har skoen høstet særlig opmærksomhed de seneste år.


Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^