Nye plejende vinterfavoritter
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Stil & mode
Tunika

Tunikaen fås i et hav af skønne farver og snit. Her er et udvalg fra sommerens kollektioner …

Tunikaen er skøn - ikke mindst på varme sommerdage, hvor det er ekstra rart at tøjet ikke sidder for tæt til kroppen. Den er populær fordi den på én gang er både klædelig og behagelig - og så kan den, alt efter vejr og anledning, bruges sammen med jeans, nederdel, et par leggins – eller som kjole med bare sommerben ...
Tunikaen er ganske enkelt et must i sommergarderoben og fås i et hav af skønne farver og snit. Her er et udvalg fra sommerens kollektioner:

1. Custommade tunika med fine fra Fashiondeluxe.dk
2. du Milde sort/hvid mønstret tunika Anastasija.dk
3. Kaffe i lys sand hos Buksepigen.dk
4. Mørkegrøn Day Birger ét Mikkelsen med flæsestrop fra ByFlou.com
5. ChillNorway i hør fra Lisen.dk
6. Staff med firkantet udskæring fra Agusta.dk
7. Carla Carla silketunika fra Styledelux.com
8. Munthe plus Simonsen med bindebånd og justerbar halsudskæringen fra Drømmeliv.dk
9. Rützou silketunika med flæser og draperinger fra Lookdeluxe.dk

Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Derfor elsker vi cashmere

Derfor elsker vi cashmere

Kollektion fra Copenhagen Bamboo

Kollektion fra Copenhagen Bamboo

Derfor er nederdelen din bedste ven!

Derfor er nederdelen din bedste ven!

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Nye Bøger
^