Stories by rikke mai

Kategori: Stil & mode

Stories by rikke mai

Stories by rikke mai 

Rikke Mai er kendt for sine smukke unika styles, som der ikke bliver produceret ret mange af af hver, og dette efterår/vinter er ingen undtagelse ...

Rikke Mai er kendt for sine smukke unika styles, som der ikke bliver produceret ret mange af af hver. Detaljerne er spændende med specielle teknikker og materialebrug.

Rikke Mai er uddannet fra Danmarks Designskole i 1996, men allerede under sin uddannelse solgte hun sit design til butikker i København. Efter flere år i udlandet med sin mand Allan Nielsen (tidligere fodboldspiller på landsholdet) vendte hun hjem og etablerede i 2006 Stories by Rikke Mai. Der er en vis nostalgi i Rikke Mai´s kollektion, der henter inspiration i barndommens garderobe. Utraditionelle sammensætninger, patchwork, klare farver og historiefortællende print står i fin kontrast til rå skindbukser og jeans og skaber et personligt og individuelt look.

Rikke Mai har bl.a. skabt de etnisk-inspirerede unika-tørklæder, som er håndlavede og produceret i uld/bomuld, og som på det seneste har været præsenteret en del i pressen, og nu også er at finde i butikkerne. Tørklædet koster omkring 2.350 kr., men flere butikker melder allerede om udsolgt.
Stories by RikkeMai har selvfølgelig også en masse spændende og smukke ting at byde på dette efterår/vinter. Specielt værd at fremhæve er de tætsiddende high fashion bukser der er tætsiddende fra knæet og ned, og med ekstra lårvidde, og de etnisk inspirerede unika jakkerne med ¾ lange ærmer, hvor alle jakker hver i sær er et lille stykke kunst da ikke to er ens. Desuden silkebluser, skønne kjoler og naturligvis de vidunderlige tørklæder som uden tvivl er et af de største ”items” i kollektionen, og som kan styles til hvad som helst.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^