Kategori: Stil & mode

Sommermoden 2007

Sommermoden 2007 

CIFF tager de besøgende med i Versailles slottets haveanlæg, når sommermoden 2007 præsenteres i Bella Center næste weekend ...

En lille bid - sådan cirka 400 kvm. - af det pompøse haveanlæg ved Versailles slottet vil lægge græs, blomsteranlæg, grusstier og springvand til præsentationen af den nye sommermode 2007, når Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) afvikles i Bella Center den kommende uge.

De nye modetendenser er udvalgt blandt de nu 929 udstillere, som deltager på den hidtil - og nu Europas - største modemesse.

For udvælgelsen står modebosserne Uffe Buchard og Kim Grenå, Style Counsel. Til lejligheden styler de 21 af Skandinaviens mest kendte modeller. Bl.a. danske Freja, der skal være "ansigtet" for Calvin Kleins globale præsentation af sin nye duft.

På herresiden ses bl.a. Pradas kampagne-model Eddie og den vel nok mest benyttede danske mode, Jesper Lund. På scenen i Bella Center får han følgeskab af sin debuterende lillebror, 15-årige Sebastian Lund, der dog allerede har gået Miu Miu-show i Italien.

CIFF's trendshow vises én gang dagligt de 4 messedage fra torsdag. Det fransk-inspirerede haveanlæg er til lejligheden udtænkt af chef arkitekt Nina Thøgern, Bella Center, mens trendkonsulent Ulla Skjødt, Dansk Textil & Beklædning, koordinerer alle bestræbelser på at sikre de forventede 26.000 besøgende en inspirerende oplevelse.

CIFF var i august sidste år besøgt af 25.383 modeindkøbere fra godt 40 lande.

Stil & mode
De flotteste frakker og jakker 

Nu er efteråret og vinterens jakke- og frakkekollektioner i netbutikkerne, og der er alt fra det vamsede og bløde til det klassiske og elegante.

Læs mere
The Intimate Britney Spears
Stil & mode
The Intimate Britney Spears 

Det har vakt stor international interesse og nysgerrighed, at superstjernen Britney Spears er gået sammen med den danske lingerikoncern CHANGE om at lave et nyt fælles brand. I dag præsenteres første kollektion i New York.

Læs mere
Vinder af Guldknappen 2014
Stil & mode
Vinder af Guldknappen 2014 

ALT for damerne har kåret vinder af Guldknappen 2014. Tirsdag blev vinderen afsløret ved et brag af et show i Dansk Designcenter i København.

Læs mere
Køber du katten i designersækken?
Stil & mode
Køber du katten i designersækken? 

Designglade kvinder er igennem det sidste halvandet år blevet narret til at købe tøj med navnet ”Benedikte Utzon” printet i nakken i den tro, at det er den danske designer af samme navn, der står bag. Men det er bedrag, siger hun.

Læs mere
Tern og tweed
Stil & mode
Tern og tweed 

Klantern og tweed er indbegrebet af efterår og vinter, og hvert år finder modeskaberne nye måder at bruge de stilfulde tern i deres efterår- og vinterkollektioner.

Læs mere
Go bohemian - 10 tørklæder
Stil & mode
Go bohemian 

Lange, kulørte tørklæder - lige til at sno om hovedet ! En nemt, klædelig og ikke mindst praktisk ide til sommergarderoben.

Læs mere
Ny modetrend: Sokker i sandaler?
Stil & mode
Ny modetrend: Sokker i sandaler? 

Står det til ITEM m6 Legwear, så kan vi se frem til et efterår med fokus på ben i sexede knæstrømper og cool pop socks.

Læs mere
Stil & mode
Smykker i forårsfarver 

Lækre smykker i fine, friske forårsfarver. Smykke design fra bla. Izabel Camille, Lindhard, Barfota, Thora Finnsdottir, Mette Scherning, Paperphine, Bruuns Bazaar og mange flere ...

Læs mere
Stil & mode
Pink pelsmodstander 

Modstanden mod pels betyder så meget for Pink, at hun med kort varsel trak sig ud af et stort velgørenhedsarrangement i New York mandag aften, udelukkende fordi Vogue-redaktøren og pels-fortaleren Anna Wintour også kom. Sangerinden havde glædet sig til at optræde ved festen til fordel for…

Læs mere
Julie Sandlau
Stil & mode
Julie Sandlau 

Danske Julie Sandlau har skabt en ny kollektion og sætter for alvor gang i de første forårsfornemmelser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^