Skulpturelle smykker sætter nye standarder

Kategori: Stil & mode

Skulpturelle smykker sætter nye standarder

Skulpturelle smykker sætter nye standarder 

Danske Tom Blicher fascination af skulpturernes mangfoldige former har betydet, at han har skabt sin helt egen stil. Nu præsenterer han efterårets kollektion ...

Smykker der fanger øjet og giver karakterfuldt med- og modspil til den bevidste kvindes tøj og udtryk. Danske Tom Blicher fascination af skulpturernes mangfoldige former har betydet, at han har skabt sin helt egen stil. Nu præsenterer han efterårets kollektion.

Smykker fra designer og guldsmed Tom Blichers hånd ligner ikke noget, der tidligere er set på den danske smykkescene. Designeren fra det fynske smykkefirma Blicher Fuglsang lader sig ikke diktere af traditioner eller konventioner og ophæver gerne grænserne mellem kunst og smykkedesign.

Inspirationen finder han i skulpturer og deres former, som både rummer noget råt og udtryksfuldt.

”Jeg prøver at fange skulpturernes ekspressive linier og rå udtryk og gengive dem i smykkernes fine, detaljerede former. På den måde forsøger jeg at skabe smykker, der kombinerer klassisk elegance med et rustikt, skulpturelt præg,” forklarer Tom Blicher.

Efterårets kollektion med granvoksne smykkesten:
Efterårets kollektion fra Tom Blicher finder netop nu vej til vinduerne i omkring 100 guldsmede landet over.

Også denne gang har designeren spillet på mange strenge for at fremelske smykkernes unikke udtryk. Udover sit store fokus på former og inspirationen fra skulpturernes verden, arbejder Tom Blicher indgående med smykkernes tekstur, hvilket har resulteret i en stor variation mellem blandt andet materede og glatte overflader.

Som noget nyt har han i kollektionen desuden brugt smykkesten som amatyst og lemonkvarts i usædvanligt store eksemplarer, hvilket giver kollektionen et overdådigt og eksklusivt præg.

Kollektionen indeholder ringe, halssmykker, øreringe og armbånd og kan købes til priser fra 615 kroner til 7500 kroner.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^