Pureheart efterår/vinter 2008

Kategori: Stil & mode

Pureheart efterår/vinter 2008

Pureheart efterår/vinter 2008 

Purehearts efterårskollektion giver virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed ...

Vidunderlige lange silhuetter, pompøse dekorationer, et væld af varme og glade farver brugt på en dristig og opfindsom måde – dette er kollektionen fra Pureheart til efterår/vinter 2008.

Silhuetten er lang og flydende med et smukt skulpturelt tilsnit. Den vækker en følelse af eksklusivitet, når de sensuelle og florlette materialer smyger sig om kroppen. Kollektionen er præget af kjoler, der strækker sig fra de gulvlange hippiekjoler over kjoler i A-form til feminine empirekjoler, der piget slutter lige over knæet. Ligeledes findes vidde tunikaer i opdaterede 70’er udgaver smukt udført med rynk eller læg, så der opstår masser af rummelighed. Udvalgte modeller har fået trompetærmer, der yderligere understreges, når de står i skarp kontrast til de mere figursyede silhuetter. En perlebroderet vest kan smukt sættes sammen med en klassisk skjorte eller bruges til en af de mange skønne kjoler, mens en forrygende perlekjole ser ekstra fræk ud, hvis den mikses med et par traditionelle rynkede indiske gamacher. Rå jeans bruges med årets must haves: T-shirts med påskriften Yes to Peace eller Yes to Love - lige i Henriette Zobels ånd og livsstil.

Farver har en vigtig indflydelse på vores sind. Farver kan skabe stemning og helt specielle følelser hos mennesker. De orange toner leder tankerne hen på noget festligt og levende, bærrød er erotikkens farve, søgrøn virker stimulerende og emmer af friskhed. Blå toner virker beroligende og afslappende og findes fra de fineste lyse havblå nuancer til den mættede koboltblå tone. En serie i de klassiske toner som hvid, sand og sort giver sindet ro - så lad dig fortrylle og inspirere af netop den farve, som du tiltrækkes af.

Materialerne vidner om ægthed og renhed. En vifte af de smukkeste silker forefindes, både udført som satin, georgette, crepe og i blandinger med bomuld og kashmir. Til de mere afslappede styles dukker skøn bomuldsvoile, bomuld med lycra og jersey op.

Kollektionen er ren overflod af mønstre, der bryder tøjet på forskellig vis. Nogle slynger sig frem udvalgte steder på tøjet som farverigt broderi, andre fremstår som dekorationer af pailletter og stene, mens blomstertryk flittigt er brugt sammen med en serie i farverige sjalsmønstre. Til de dage, hvor man har lyst til at være mere nedtonet, findes en helt forrygende serie i sorte og hvide mønstre. Purehearts efterårskollektion giver med andre ord virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^