Odd molly spring/summer 08

Kategori: Stil & mode

Odd molly spring/summer 08

Odd molly spring/summer 08 

En smuk kollektion med multietniske strejf og suveræne sommerkjoler ...

Det multikulturelle brand <link _top>Odd Molly har med deres karakteristiske og ultra feminie design opnået stor anerkendelse nationalt som internationalt. I august 2007 søsatte de med stor succes deres første modeshow i Los Angeles, og de har nu planer om et stort show i Skandinavien i den nærmeste fremtid.

I deres spring/summer kollektion ses et væld af sjove og smukke detaljer, der forbindes med fantasi og fantastisk design. <link _top>Odd Molly handler om at turde stå frem, være den man er, leve i nuet og følge sit hjerte, hvad angår mode.

Spring Collection ”Amore, Spare, Integritas”
Kærlighed; til det du gør, modig; til at være dig selv i det, du gør, og integritet; at du står inde for, det du er, og det du gør. Temaerne for forårskollektion er rullet ud. Som en rigtig chik-bohème kvinde er der i kollektionen leget med multikulturelle strejf fra Kina, Tibet og Peru. De mangfoldige farver, der spænder fra grå, blomme, hvid, orange, rød og grøn, bliver mikset sammen med 1920’ernes feminine snit og detaljer.

Tunikaer i det pureste silke med mønstre, der afspejler Østens mystik, luftige nederdele med fint broderi og kjoler med bindebånd i taljen. Det karakteristiske ved forårskollektionen er <link _top>Odd Mollys idé om at kombinere forskellige styles og skabe et eksklusivt lag-på-lag look, der afslører de fine multietniske strejf.

Summer Collection ”Sovereign”
Selvstændig, i alt hvad du gør. Sommer, sol, kjoler og kjoler! Det er budskabet i <link _top>Odd Mollys sommerkollektion, der er spækket med suveræne strandkjoler, kjoler til søndag morgen, kjoler til byturen, kjoler til drinks på terrassen og kjoler til den romantiske aften.

Farverne er friske - græsgrøn, kirsebær rød, orange, hvid og mørkeblå. De lækre farver blandes med <link _top>Odd Mollys velkendte og smukke detaljer i form af masser broderi, print og voluminøse snit. Kjolerne er lavet i det fineste silke, bomuld og satin, og de fås i alle længder og former; Kjoler til over knæet, korte tunikaer og halter-necks. Og som noget nyt ses blandt andet kjoler med spraglet batikmønster. Med en frisk sommerbrise og suveræne snit byder <link _top>Odd Molly op til en sommer med fantastiske kjoler.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 70 27 08 00

Oplev hele kollektionen på

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^