Kategori: Stil & mode

New york fashion week spring 2007

New york fashion week spring 2007 

New York er byen der aldrig sover, den er i konstant udvikling og forandring. Det samme må man sige om moden, så det er kun naturligt at New York og mode passer sammen som hånd i handske ...

New York er byen der aldrig sover, den er i konstant udvikling og forandring. Det samme må man sige om moden, så det er kun naturligt at New York og mode passer sammen som hånd i handske.

I sædvanlig stil var der dømt masser af kendisser på første række, champagne og fester. Skuespilleren Mischa Barton var den mest ihærdige celeb, til at besøge de mange fashion shows. Måske skyldes dette, at hun er mere kendt som modeikon end for sine skuespiltalenter på tv-serien ” The OC”. Andre kendisser som sad på første rækker var bl.a. Victoria Beckham, P. Diddy og Kate Bosworth.

Et af de mest populære show var Marc Jacobs, som viste en mere let og enkel kollektion efter dette efterårs grungeinspireret lag på lag look. Hovednuancerne var grå, creme og hvid, mens farverne på accessories var domineret af de metalliske farver, i form af små fine kasketter, tasker og sko. Små yndige cocktailkjoler i flæser fik undertegnede til at drømme sig tilbage til Jazz tiden i 20erne. Enkle tanktoppe båret med haremsbukser og japansk-inspirerede obi-bælter gav kollektionen kant, og skabte en fin balance, så det hele ikke blev for yndigt og fint.

Anna Sui havde ladet sig inspirere af franske Marie Antoinette og 80´ernes rå punkkultur. Umiddelbart en lidt aparte sammensætning, men det fungerede utroligt godt i praksis. Kollektionen var romantisk og samtidig cool. Farverne var hovedsagelig rød, sort og hvid. En kollektion med rå kant, masser af kontraster og et legene univers. Andet ville også være mærkeligt fra Anna Sui.

Oscar de la Rentas show var ligeledes et stort tilløbsstykke. Hans navn forbindes unægteligt med smukke, feminine og glamourøse kjoler, og jeg vil vove at påstå at han er en levende legende indenfor Couture. Forårs/sommerkollektionen skuffede bestemt heller ikke. Smukke sommerkjoler med blomstermotiver og gulvlange glamourøse kjoler som komplimenterer den kvindelige silhuette på yndigste vis, blev præsenteret.

Andre populære shows var; Calvin Klein, Vera Wang, Betsey Johnson og Michael Kors.


Foto fra Fair View

Stil & mode
De flotteste frakker og jakker 

Nu er efteråret og vinterens jakke- og frakkekollektioner i netbutikkerne, og der er alt fra det vamsede og bløde til det klassiske og elegante.

Læs mere
The Intimate Britney Spears
Stil & mode
The Intimate Britney Spears 

Det har vakt stor international interesse og nysgerrighed, at superstjernen Britney Spears er gået sammen med den danske lingerikoncern CHANGE om at lave et nyt fælles brand. I dag præsenteres første kollektion i New York.

Læs mere
Vinder af Guldknappen 2014
Stil & mode
Vinder af Guldknappen 2014 

ALT for damerne har kåret vinder af Guldknappen 2014. Tirsdag blev vinderen afsløret ved et brag af et show i Dansk Designcenter i København.

Læs mere
Køber du katten i designersækken?
Stil & mode
Køber du katten i designersækken? 

Designglade kvinder er igennem det sidste halvandet år blevet narret til at købe tøj med navnet ”Benedikte Utzon” printet i nakken i den tro, at det er den danske designer af samme navn, der står bag. Men det er bedrag, siger hun.

Læs mere
Tern og tweed
Stil & mode
Tern og tweed 

Klantern og tweed er indbegrebet af efterår og vinter, og hvert år finder modeskaberne nye måder at bruge de stilfulde tern i deres efterår- og vinterkollektioner.

Læs mere
Go bohemian - 10 tørklæder
Stil & mode
Go bohemian 

Lange, kulørte tørklæder - lige til at sno om hovedet ! En nemt, klædelig og ikke mindst praktisk ide til sommergarderoben.

Læs mere
Ny modetrend: Sokker i sandaler?
Stil & mode
Ny modetrend: Sokker i sandaler? 

Står det til ITEM m6 Legwear, så kan vi se frem til et efterår med fokus på ben i sexede knæstrømper og cool pop socks.

Læs mere
Stil & mode
Smykker i forårsfarver 

Lækre smykker i fine, friske forårsfarver. Smykke design fra bla. Izabel Camille, Lindhard, Barfota, Thora Finnsdottir, Mette Scherning, Paperphine, Bruuns Bazaar og mange flere ...

Læs mere
Stil & mode
Pink pelsmodstander 

Modstanden mod pels betyder så meget for Pink, at hun med kort varsel trak sig ud af et stort velgørenhedsarrangement i New York mandag aften, udelukkende fordi Vogue-redaktøren og pels-fortaleren Anna Wintour også kom. Sangerinden havde glædet sig til at optræde ved festen til fordel for…

Læs mere
Julie Sandlau
Stil & mode
Julie Sandlau 

Danske Julie Sandlau har skabt en ny kollektion og sætter for alvor gang i de første forårsfornemmelser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^