New york fashion week 2010

Kategori: Stil & mode

New york fashion week 2010

New york fashion week 2010 

Blitz, glitter og glamour. På denne tid af året afvikles de store modeuger i fire af verdens største modemetropoler. New York Fashion Week er netop skudt i gang - og herefter følger London, Milano og Paris ...

Højt hår, stor make-up og tøj vi ikke forstår. En god modeuge har, hvad der skal til for at lade drømmene få frit løb, og inspirationen blomstre! På denne tid af året afvikles de store modeuger i fire af verdens største modemetropoler. New York Fashion Week er netop skudt i gang - og herefter følger London, Milano og Paris ...

Hot i New York
Skal du være hottere end hot i New York er her recepten: Saltvandsspray, runde børster – og et franskbrød. Årets hårmode siger nemlig højt og stort hår, som vi kender det fra 30’erne og 40’ernes hårlook. Se for dig selv, for lige nu inviterer New York til årets modeuge som afvikles fra 9. til 16. september, med et mylder af blitz, hårlak og lange stænger.
Mere om New York Fashion Week 2010:
• <link http: newyork.mbfashionweek.com _blank> New York Fashion Week 2010
• <link http: www.fashionsnightout.com _blank> Fashion´s night out New York 2010

Oplev New York Fashion Week ..:
Skal du opleve New York Fashion Week, så anbefaler Hotels.com følgende hoteller.
• <link http: da.hotels.com ho123947 trump-international-hotel-tower-new-york-new-york-forenede-stater _blank> Trump International Hotel (5-stjernet)
Pris fra 2.895,- pr. nat for 2 personer.
Hotellet er centralt placeret i hjertet af New York i Upper West side, og efter en dag i høje hæle kan du bliver forkælet på hotellets skønhedssalon.
Foretrækker du at bruge penge på hårprodukter i stedet for hotel, anbefaler Hotels.com ..:
• <link http: da.hotels.com ho198686 meadowlands-plaza-hotel-secaucus-forenede-stater _blank> Meadowlands Plaza Hotel (turist-klasse)
Pris fra 696,- pr. nat for 2 personer.
Placeret i centrum af Secaucus tæt på det store Harmon Cove Outlet Center. Her kan du holde formen ved lige og motionere i hotellets fitnesscenter. Der er trådløst internet og morgenmad inkluderet i prisen.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^