Mulberry

Kategori: Stil & mode

Mulberry

Mulberry 

Med sine kun 34 år er Mulberry et ungt modehus, som indtil for et par år siden havde et klassisk image, med produkter der signalerede charmerende engelsk landstil. Det har modehuset fået lavet om på ...

Modehuset Mulberry

I 1971 stiftede Roger Saul det engelske modehus Mulberry. Saul startede med at lave bælter og tasker i sine forældres baghave, inden han rykkede produktionen til Mulberrys første fabrik i Sydengland. Mærkets rygrad er et bredt udvalg af kvalitets lædertasker, punge og kalendere, som udgør 75 % af sortimentet. God kvalitet kombineret med iøjefaldende design med sans for detaljer, har gjort Mulberry kendt verden over.

Med sine kun 34 år er Mulberry et ungt modehus, som indtil for et par år siden havde et klassisk image, med produkter der signalerede charmerende engelsk landstil. Det ønskede huset at lave om på, så de ansatte i 1998 Christina Ong, som blandt andet har en baggrund hos Armani og Jil Sander. Med et budget på syv en halv millioner engelske pund, fik hun til ansvar at udvikle Mulberry og give det et mere nutidigt image. Ong gik på udkig efter nye designere, og i 2000 blev Nicolas Knightly ansat som chefdesigner.

Hans design blev en bragende succes. Med produkter som den meget kopierede taske Roxanne, hvis mange fans var celebrities som Kate Moss og Scarlett Johansen, førte Knightly modehuset ind i en ny æra. Nye fotografer og modeller blev sat på Mulberrys kampagner. Mulberrys butikker fik en ny og mere enkel indretning. Begge tiltag var med til at skabe profilen af et ungt modehus, som samtidig viser respekt for sine engelske rødder. Knightly udvidede accessories linjerne fra to til fire om året, og hans tøj kollektioner bestod af bløde strik bluser, bohemekjoler og lyse chiffontoppe. Den flotte bedrift blev også anerkendt i 2004, da Mulberry blev kåret som bedste accessories designer af British Fashion Council Award. Knightly valgte på trods af den store succes at forlade Mulberry til fordel for Louis Vuitton. Den nye chefdesigner blev Stuart Vevers.

Stuart Vevers har før designet for modehuse som Bottega Veneta og Louis Vuitton, og med sine kun 32 år bliver han kaldt for en af nutidens største designtalenter. I designet for Mulberry lægger han vægt på modehusets historie, og hans nøgleord er afslappethed, naturlighed og underspillet luksus.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^