Lola ramona

Kategori: Stil & mode

Lola ramona

Lola ramona 

Lola Ramona er et gennemtænkt og gennemført koncept med Gitte Sandquist og Christina Hanquist i spidsen for det kreative crew ...

Lola Ramona ejer en formidabel evne til at grine af sig selv, betragter sin verden fra skæve vinkler og dyrker det uhøjtidelige. Hun er altid glad, en god veninde og den lykkelige ejer af en misundelsesværdig samling skønne sko.

Lola Ramona er et gennemtænkt og gennemført koncept med Gitte Sandquist og Christina Hanquist i spidsen for det kreative crew. Et enkelt øjekast på den farverige kollektion afslører, at hele skabelsesprocessen omkring Lola Ramona har været sjov og udfordrende. Udtrykket er lækkert, uhøjtideligt og super-trendy på samme tid, og humoren skinner klart igennem, i form af frække farver og begavede detaljer.
Selve produktionen af Lola Ramona foregår på en lille familiedrevet fabrik, og her kan det meste lade sig gøre. Også at sprænge alle kendte rammer for traditionelt design og konstruktion af sko! Dette resulterer i frække, flotte, vilde, smukke og ganske vidunderlige sko – der også er til at holde ud at gå i. Hver enkelt sko bliver simpelthen tilpasset, indtil den både har sit helt specielle look OG sidder perfekt på foden. Dette er en vigtig del af konceptet, og derfor har hver enkelt model også fået eget navn: ”Det er en måde at få kunderne til at identificere sig med skoen. Når en kunde en gang har fået en sko, som hun går godt i, skal hun kunne gå tilbage til butikken, og spørge efter fx Minnie eller Pippi og så finde samme pasform, men med et nyt design,” fortæller Gitte Sandquist.
Lola Ramona kollektionen har en sjældent set spændvidde, som bevæger sig fra det super modige og frække til det mere klassiske - fra de nyeste trends til ren rockabilly-stil. Kendetegnet ved mærket er, at i hver eneste kollektion er detaljer som påsatte lædersløjfer, all over prikker, sort-hvide striber på høje hæle eller kontrastfyldte tern i flettet tofarvet læder gennemgående. Derudover finder man altid fortolkninger af de nyeste catwalk-trends i sortimentet, denne sæson er det blandt andet de skønneste lange forede ruskindsstøvler med kilehæl og en helt fantastisk 70’er-inspireret træskostøvle, der skiller sig ud. Lola Ramona går bestemt ikke på listefødder i sine sko, hun går forrest!

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^