Kategori: Stil & mode

Dansk smykkedesign 

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Oftest vægtes det tidløse design; et smykkedesign, der fungerer uanset modens skiftene trends, et smykke, der kan matches med det meste af garderoben og som kan bæres ved enhver lejlighed.
Det er netop det tidløse og stilrene, der gør dansk smykkedesign så eftertragtet herhjemme såvel som i udlandet. Det er smykker i smukke og minimalistiske design, der udstråler og afspejler nordisk enkelthed, danske designtraditioner og kvalitet.

Her et kig på danske smykkedesigneres seneste kollektioner.

The Intimate Britney Spears
Stil & mode
The Intimate Britney Spears 

Det har vakt stor international interesse og nysgerrighed, at superstjernen Britney Spears er gået sammen med den danske lingerikoncern CHANGE om at lave et nyt fælles brand. I dag præsenteres første kollektion i New York.

Læs mere
Vinder af Guldknappen 2014
Stil & mode
Vinder af Guldknappen 2014 

ALT for damerne har kåret vinder af Guldknappen 2014. Tirsdag blev vinderen afsløret ved et brag af et show i Dansk Designcenter i København.

Læs mere
Køber du katten i designersækken?
Stil & mode
Køber du katten i designersækken? 

Designglade kvinder er igennem det sidste halvandet år blevet narret til at købe tøj med navnet ”Benedikte Utzon” printet i nakken i den tro, at det er den danske designer af samme navn, der står bag. Men det er bedrag, siger hun.

Læs mere
Tern og tweed
Stil & mode
Tern og tweed 

Klantern og tweed er indbegrebet af efterår og vinter, og hvert år finder modeskaberne nye måder at bruge de stilfulde tern i deres efterår- og vinterkollektioner.

Læs mere
Go bohemian - 10 tørklæder
Stil & mode
Go bohemian 

Lange, kulørte tørklæder - lige til at sno om hovedet ! En nemt, klædelig og ikke mindst praktisk ide til sommergarderoben.

Læs mere
Ny modetrend: Sokker i sandaler?
Stil & mode
Ny modetrend: Sokker i sandaler? 

Står det til ITEM m6 Legwear, så kan vi se frem til et efterår med fokus på ben i sexede knæstrømper og cool pop socks.

Læs mere
Stil & mode
Smykker i forårsfarver 

Lækre smykker i fine, friske forårsfarver. Smykke design fra bla. Izabel Camille, Lindhard, Barfota, Thora Finnsdottir, Mette Scherning, Paperphine, Bruuns Bazaar og mange flere ...

Læs mere
Stil & mode
Pink pelsmodstander 

Modstanden mod pels betyder så meget for Pink, at hun med kort varsel trak sig ud af et stort velgørenhedsarrangement i New York mandag aften, udelukkende fordi Vogue-redaktøren og pels-fortaleren Anna Wintour også kom. Sangerinden havde glædet sig til at optræde ved festen til fordel for…

Læs mere
Julie Sandlau
Stil & mode
Julie Sandlau 

Danske Julie Sandlau har skabt en ny kollektion og sætter for alvor gang i de første forårsfornemmelser.

Læs mere
Stil & mode
Monokrome striber 

Soaked in Luxury præsenterer dette forår en cool og feminin forårskollektion, der bl.a fint fortolker stærke tendenser med monokrome striber ..

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^