Claire efterår-vinter 2008

Kategori: Stil & mode

Claire efterår-vinter 2008

Claire efterår-vinter 2008 

Claire har denne vinter skabt en helt nyskabende kollektion, der er elegant og feminin og vil pynte i enhver kvindes garderobe ...

Der er denne vinter fokus på kjoler og nederdele med volumen. A-line kjoler og kjoler med empiresnit og pencil nederdele med drapering i knælængde, som bliver gennemført ved at sammensætte en lille blazer med trekvart ærmer. Herregarderobens cool og elegante attitude ses i form af hvide skjorter – sat sammen med herrekonfektionerede bukser i lækre uldmetervarer. Det mere rå look opnås ved hjælp af kontraster mellem det tunge og det lette. Oversize tung strik mixes med lette og slanke silhuetter i chiffon og jacquard samt vævede skjortemetervarer. Der findes et stort udvalg i bukser som slanke jeans, cigaretbukser og jeans kassebukser samt den klassiske Marlene Dietrich buks.

Rustikke cardigans, korte eller lange, matches flot op imod de mange kjoler og toppe, som er aktuelle for denne sæson. Bukser og nederdele har volumen, og enkelte er højtaljede. Skjorterne varierer fra det slanke look til det voluminøse, hvor detaljerne på ærmerne varierer fra puf til plisse. Kjolerne leger med forskellige silhuetter; den kendte A-line fra 60’erne og det klassiske empire-look, hvor busten markeres af en fin skæring under brystet.

Farverne i vinterens kollektion er domineret af sorte og grå nuancer, dog er klassikere som creme og brun stadig en selvfølge som kontrast op imod de mange grå toner. Farverne er ikke glemt, men tonet ned til mere mørke nuancer af lilla, flaskegrøn og en fræk orangerød. Metallic farverne guld, sølv og kobber bliver brugt som smukt tilbehør og dekoration på tøjet.

Nærmeste forhandler oplyses på 97 15 31 22

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^