Kategori: Kæledyr

Hundeejere være opmærksomme på, at der er stor forskel på, hvordan forsikringen dækker alt efter, hvor hunden bliver passet.

Vælg hundepasseren med omhu – sådan dækker forsikringen 

Mange hundeejere står i et dilemma inden de skal afsted på ferie. Skal hunden passes hos naboen eller på en hundekennel? Her skal hundeejere vide, at det kan blive en dyr affære at lade naboen eller venneparret passe hunden. Forsikringen dækker nemlig ikke ved privat pasning.

”Lader man venneparret eller naboen passe hunden, dækker hundeansvarsforsikringen ikke de eventuelle skader, som hunden måtte forårsage. Når vennerne passer hunden, betragtes de formelt set som besidder af hunden, og så dækker forsikringen ikke,” siger Brian Wahl Olsen, direktør i Skadespartnerskaber & Forebyggelse hos Alm. Brand.

Hos Alm. Brand ser man en stigning i antallet af sager, hvor en hund har ødelagt ting i hundepasserens hjem, men hvor forsikringen ikke dækker.

”Det er derfor enormt vigtigt at gøre op med sig selv, om man skal lade venneparret passe hunden eller anvende en professionel hundekennel,” siger Brian Wahl Olsen.

Sygdom er dækket

Sygeforsikringen dækker hunden ved sygdom, uanset om den bliver passet i kennel eller hos vennen.

”Det bedste råd jeg kan give, er at man skal få sin hund passet, der hvor føler mavefornemmelsen er rigtig. Hvis man har hørt godt om en hundepension, kan man jo tage ud og besøge stedet og mærke efter. Men ellers er det jo dejligt trygt at efterlade hunden ved venner og familie, som man kender – og som hunden kender,” siger Brian Wahl Olsen.

Kæledyr
Drømmer du om at tage hunden fra ferien med hjem? 

Udenlandske hunde kan være smittet med sygdomme, uden man kan se det på dem. Der kan således være risiko for at smitte dyr eller mennesker, hvis man tager en hund med hjem fra ferie.

Læs mere
Kæledyr
Doggielounge 

Hvem der bare var hund! Enkelt, behageligt og praktisk leje til små eller store hunde - og så er det ovenikøbet super flot at se på!

Læs mere
Kæledyr
Hundebur – en god investering 

Mange hunde har hvert år risiko for at dø eller komme slemt til skade i bilulykker, idet mange mennesker glemmer at sikre deres hunde, når de er med i bilen.

Læs mere
Hvad savner du, når du er væk hjemmefra?
Kæledyr
Hvad savner du, når du er væk hjemmefra? 

Ude er godt, men hjemme er bedst. Et ordsprog der meget godt beskriver det savn, som mange oplever, når de er væk hjemmefra. For kvinder gælder det især savnet af deres trofaste kæledyr ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^sample of an executive summary for a business plan customer relationship marketing essay how does homework help us learn help with your paper great gatsby research paper topics admission essay