Kategori: Kæledyr

Hvad savner du, når du er væk hjemmefra?

Hvad savner du, når du er væk hjemmefra? 

Ude er godt, men hjemme er bedst. Et ordsprog der meget godt beskriver det savn, som mange oplever, når de er væk hjemmefra. For kvinder gælder det især savnet af deres trofaste kæledyr ...

Kvinder savner hunden
Oplevelser, dagslys og afslapning længes mange efter i disse kolde vintermåneder. Vi kan dog ikke helt lade være med at savne elementer fra vores almindelige hverdag derhjemme, når vi er afsted på en ellers tiltrængt ferie. En ny undersøgelse foretaget af Hotels.com viser, at især kvinderne har svært ved at undvære deres kæledyr på ferien.
Dobbelt så mange kvinder som mænd har i undersøgelsen givet udtryk for, at de har svært ved at være væk fra deres kæledyr i ferien. Savnet af kæledyret fylder faktisk så meget hos kvinderne, at det kommer ind som en af de ting, som de savner mest, når de er på ferie. Kæledyrets rangering på listen beretter om, at kvinderne i højere grad er tilbøjelig til at savne deres kæledyr end vennerne derhjemme.

Kæledyrets betydning hos mændene
Kæledyret fylder betydeligt mindre i mændenes bevidsthed under ferien i forhold til kvindernes. De kommer faktisk slet ikke med på mændenes top 8 over det, de har sværest ved at undvære, når de er ude at rejse. Det er derimod de elektroniske apparater og muligheden for at være opkoblet til omverden, der har størst betydning for de danske mænd. Hotels.coms undersøgelse viser derfor tydeligt, at det mest er hos kvinderne, kæledyrene har vundet hjerter.

Tag kæledyret med på ferie
Hvorfor undvære kæledyret på ferien, når man kan tage dem med sig på rejsen. På Hotels.com er det muligt at finde hoteller, som tillader kæledyr (særligt hunde) på værelset. Hvordan lyder for eksempel en tur til storbyen York i Storbritannien eller en vandretur i Sydtyskland med hunden? Nedestående er nævnt to hoteller, hvor det er tilladt at medbringe hunde.

• Det trestjernede Best Western Monkbar Hotel, som ligger i hjertet af York, byder de små firbenede venner velkommen. Ved indkvartering stiller hotellet både en hundekurv, hundeskål og kødben til rådighed for gæsternes hunde. Derudover, laves der lange så vel som korte gåture, så gæsterne kan opleve byen sammen med deres hund. Læs mere om hotellet her.

• Det firstjernede hotel; Flair Kurhotel Adlerbad, som ligger i en lille hyggelig by i Sydtyskland giver let adgang til naturoplevelser. Tag på langrend med hunden om dagen og nyd godt af deres spaområde om eftermiddagen inden middag. Læs mere om hotellet her.

Top 8: Det savner kvinder mest på ferien
Min seng 32 pct.
Familie 26 pct.
Mit kæledyr 18 pct.
Internet 13 pct.
Computer 12 pct.
Smartphone 12 pct.
Dansk mad 8 pct.
Venner 8 pct.

Top 8: Det savner mændene mest på ferien
Min seng 28 pct.
Internet 22 pct.
Familie 20 pct.
Danske aviser 16 pct.
Smartphone 14 pct.
Venner 13 pct.
Computer 13 pct.
Dansk mad 12 pct.

Kæledyr
Undersøgelse: Vi har mange bekymringer omkring vores kæledyrs trivsel 

Det ikke kun er lykke og glæde man investerer, når man har en hund eller kat i familien - man får også en stor portion bekymring med i købet, skriver Agria Dyreforsikring, som henviser til, at en ny undersøgelse viser, at 60 procent af de danske hunde- og katteejere bekymrer sig mere om deres dyr…

Læs mere
Kæledyr
Juleforkælelse truer din hund 

Juletiden med fed mad og ferie på sofaen står for døren, og for mange danske hundeejere er det helt naturligt at ville inddrage deres firbenede familiemedlem i hyggen. Men selvom det kan være fristende at forkæle den potede følgesvend med afslapning, kringler og andesteg, er det dog vigtigt, at…

Læs mere
Kæledyr
Reflekser redder hundens og kattens liv 

I efteråret kan tåge og mørke gøre det svært at opdage en hund eller kat på vejen. Brug af reflekser kan redde liv; en god refleks kan ses på 140 meters afstand, når den bliver ramt af en lyskegle, mens en hund, en kat eller et menneske uden refleks ofte først er synlig ved ca. 20 meters afstand.

Læs mere
Kæledyr
Den store sorg at miste et kæledyr 

Ifølge en ny undersøgelse, så kan det kan det være lige så svært at miste sit kæledyr som en nær ven. Ifølge tallene oplever seks ud af ti hundeejer sorgen ved at miste hunden lige så stærkt, som havde de havde mistet et familiemedlem eller en nær ven.

Læs mere
Kæledyr
Hunde populære hos seniorer 

Hunde er godt selskab, hjælper til med den daglige motion og øger livskvaliteten for alle mennesker, men måske i særlig grad for ældre. Næsten en fjerdedel af Agrias kunder er over 65 år og finder glæde ved at have en firbenet ven ved sin side. Her giver Agrias hundespecialist Lotte Evers gode råd…

Læs mere
Kæledyr
Hold hunden fra grillmad, ispinde og giftige alger 

Maveproblemer topper statistikken over årsager, som sender hunde til dyrlægen om sommeren. Ofte skyldes skaderne rester fra grillmad, ispinde og alger i badevandet, men årsagen til ondt i maven kan også være tudseforgiftning. Læs hvad du skal holde øje med.

Læs mere
Kæledyr
Vælg hundepasseren med omhu – sådan dækker forsikringen 

Mange hundeejere står i et dilemma inden de skal afsted på ferie. Skal hunden passes hos naboen eller på en hundekennel? Her skal hundeejere vide, at det kan blive en dyr affære at lade naboen eller venneparret passe hunden. Forsikringen dækker nemlig ikke ved privat pasning.

Læs mere
Kæledyr
I 2023 hedder hunden hverken Bjarne eller Benny 

Lad det være sagt med det samme: Buller, Bjarne, Benny og Buster, ligger ikke blandt tidens mest populære hundenavne. Derimod trender navnet Balder, som i år ligger nummer tre på listen - kun overgået af Eddie og Charlie.

Her bringer vi listen over tidens mest populære hundenavne, og top 10-listen…

Læs mere
Kæledyr
Hund og kat i seng og soveværelse? 

Hunde er selskabelige og kan slet ikke få nok at den nære kontakt til deres ejere. Har de først én gang fået lov til at spendere natten i dobbeltsengen, så kan man være helt sikker på, at de står forventningsfulde og logrer ved foden af sengen, aftenen efter. Katte er ofte mindre sociale, alligevel…

Læs mere
Kæledyr
Her er, hvad du skal tænke på, inden du gør anskaffer kat 

En kat kan være et godt bud på en hyggelig husven, men skal det være en killing eller en voksen kat? En racekat eller en almindelig huskat?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Mod midnatssolen, af Dy Plambeck

I romanen 'Mod midnatssolen' tager Dy Plambeck os med på en indsigtsfuld rejse langs Norges kyst til Tromsø, hvor Amy sammen med sine døtre og veninder, Lulu og Kari, navigerer gennem livets komplekse forhold. Plambeck beskriver levende Amys udfordringer ved at finde sin plads i en ny familie med…

Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

Læs mere
Med 'Menopause Mamas' guider Sanne Gottlieb os gennem overgangsalderens udfordringer med indsigt og empati
Menopause Mamas, af Sanne Gottlieb

'Menopause Mamas' skrevet af Sanne Gottlieb er en ærlig og personlig skildring af overgangsalderens udfordringer. Med bogen bringer hun et ofte undervurderet eller tabuiseret emne frem i lyset og opfordrer til åbenhed om overgangsalderen.

Læs mere
Emma Holtens refleksioner om værdien af omsorg i 'Underskud'
Underskud - Om værdien af omsorg, af Emma Holten

Emma Holten er en dansk-svensk debattør og foredragsholder med en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling. I bogen 'Underskud', udforsker hun temaer som økonomisk magt, vores tendens til at prioritere arbejdslivet over privatlivet og betydningen af omsorg.

Læs mere
Shopping
^