Nogle hunde har brug for plads

Kategori: Kæledyr

Nogle hunde har brug for plads 

Møder du en hund med en gul bandana om halsen eller med gule sløjfer påsat hundesnoren, så er det muligvis en hund du bør holde afstand til. Med 'Gulahund Yellow Dog'-kampagnen tog svenske Eva Oliversson i 2012 initiativ til en kampagne, som skulle hjælpe hundeejere med, på en enkel og nem måde, at sende forbipasserende et signal om, at her er en hund, der har brug for plads.

Som Eva Oliversson skriver på kampagnens hjemmeside, så kan der være mange grunde til, at en hund er bedst tjent uden for meget opmærksomhed fra forbipasserende. Hunden kan være kan være i løbetid eller syg, være særlig sensitiv, den kan være 'på arbejde' som servicehund, den kan være igang med et trænings- eller rehabiliteringsforløb eller den kan være ængstelig som følge af dårlige erfaringer med andre hunde. Med en gul sløjfe på hundesnoren kan forbipasserende, allerede på lang afstand, tage deres forholdsregler. Eva Oliversson initiativ 'Gulahund Yellow Dog' har siden spredt sig til 20 lande. 

 

Kæledyr
Drømmer du om at tage hunden fra ferien med hjem? 

Udenlandske hunde kan være smittet med sygdomme, uden man kan se det på dem. Der kan således være risiko for at smitte dyr eller mennesker, hvis man tager en hund med hjem fra ferie.

Læs mere
Kæledyr
Doggielounge 

Hvem der bare var hund! Enkelt, behageligt og praktisk leje til små eller store hunde - og så er det ovenikøbet super flot at se på!

Læs mere
Kæledyr
Hundebur – en god investering 

Mange hunde har hvert år risiko for at dø eller komme slemt til skade i bilulykker, idet mange mennesker glemmer at sikre deres hunde, når de er med i bilen.

Læs mere
Hvad savner du, når du er væk hjemmefra?
Kæledyr
Hvad savner du, når du er væk hjemmefra? 

Ude er godt, men hjemme er bedst. Et ordsprog der meget godt beskriver det savn, som mange oplever, når de er væk hjemmefra. For kvinder gælder det især savnet af deres trofaste kæledyr ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^