Kategori: Iværksætter

Pigen, som ville leve af cupcakes

Pigen, som ville leve af cupcakes 

I et lille, smukt konditori i Grønnegade bager 28-årige Mariam uimodståelige cupcakes ...

For Mariam Mistry er en kage ikke bare en kage. Hun giver hver eneste en af dem opmærksomhed og tid. Hun gør sig umage ned til mindste detalje, når hun bager i sin butik Serenity Cupcakes. Ingen cupcake forlader hendes hånd inden frostingen og pynten sidder helt perfekt som et kunstværk af smukke farver, stjernestøv og det fineste kagepynt.

Serenity, som betyder sindsro, er hvad du får når du træder ind i Mariams butik i travle Grønnegade. Der er smukt, lyst og fredeligt i butikken, hvor Mariam nu lever en stor del af sit liv. Der er lysekroner, fine puder, franske cafeborde, friske blomster og hele grunden til at Mariam er der; de små fine kunstværker, der pryder glasmontren i butikken.
”Det, at man kan dekorere dem så flot og være kreativ, er hvad der tiltaler mig ved denne her verden. Jeg vidste ikke engang, at jeg var kreativ!” siger Mariam.

Meditation startede drømmen
For Mariam startede det hele for halvandet år siden, hvor hun hjemme i sit eget køkken begyndte at forsøde tilværelsen for venner og familie. Efterhånden som Mariam for alvor forelskede sig i de små kunstværker spredte leverancerne sig hurtigt. Men der skulle gå et stykke tid inden hun turde tage springet fuldt ud.
”Det startede med at det var en hobby, men så blev jeg bidt af det, ” forklarer Mariam. Men det var først da hun begyndte at meditere, at hun fandt roen og styrken til at tage springet. Det var gennem meditation at hun besluttede at cupcakes skulle være hendes arbejde, hendes liv.
”Det kørte så godt, at jeg til sidst måtte vælge side. Så fandt jeg lokalet i Grønnegade. Det var jo min drøm, min ambition. Jeg fulgte mit hjerte, ”siger hun. Mariam er selv skabt på en særlig opskrift med rødder fra Indien, Rwanda, England, Uganda, Kenya og Comoro-øerne. Serenity Cupcakes er ikke bare hendes lille butik, det er hendes drøm og fremtid.

Cupcakes og ro i Grønnegade
Kagerne er for alvor blevet populære herhjemme og der er cupcakes for enhver smag i Mariams butik, med et menukort der skifter fra dag til dag. For Mariam er det vigtigt at kagerne ikke er for søde, men at de lækre hjemmebagte kager kan nydes af alle. I butikken kan man købe de små kager med hjem i fine æsker med bånd om og med en lille hilsen fra Mariam selv. For som hun siger ” Det er min måde at følge kagerne helt til dørs.” En kagepause i de fredfyldte omgivelser tilfredsstiller ikke kun den søde tand. Den giver også ro, for der er altid ro omkring Mariam, selvom hele København styrter rundt udenfor.

Serenity Cupcakes
Grønnegade 32
København K
Tlf. 33110921

Åbningstider:
Mandag – torsdag 12-18
Fredag 12-19
Lørdag 12-17

Iværksætter
Hver tredje ny iværksætter er kvinde 

Kvinderne haler ind på mændene inden for iværksætteri. Hver tredje nystartede virksomhed har nu en kvindelig ejer ...

Læs mere
Iværksætter
E-værksætteren 

E-værksætteren er en uundværlig guide til den professionelle netbutik, spækket med gode, brugbare råd fra en forfatter, der selv har fingrene dybt nede i e-handelsmulden.

Læs mere
Iværksætter
Vi skal være bedre til at netværke 

Vi taler meget om at netværke og vigtigheden af det. Alligevel mener hver 2. adspurgte, at de kan blive meget bedre til det og hver 4. mener ikke, at de er ret gode til at netværke...

Læs mere
Iværksætter
Nyhed til iværksættere 

Nu er erhvervsportalen Virk.dk udvidet med et tema omkring firmastart.....

Læs mere
Iværksætter
Rigdom gør dig IKKE lykkeligere 

Vi måler vores lykke i forhold til andres lykke. Det hævder den ansete britiske økonom og forklarer, at vores vurdering af hvor lykkelige vi er, i høj grad påvirkes af, hvad vi som enkeltpersoner har i forhold til andre...

Læs mere
Iværksætter
Sig det med slogans 

Da vi var børn, stiftede vi bekendtskab med tidens slogans i biografrummets mørke: ”Iiiihhh de er så flinke hos Fona”, ”Kom en tiger i tanken - tank Esso”, ”Der er altid plads til en til, som bruger Rexona” o.s.v.

Læs mere
Iværksætter
Iværksætter  

Den væsentligste årsag til at kvinder starter selvstændig virksomhed er, at få mulighed for bedre at kunne kombinere familie og arbejdsliv, viser undersøgelser...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^