Sif Meincke DIY: Garderobe

Sif Meincke DIY: Garderobe 

Hvis det kniber med plads, og du har en masse tøj, du gerne vil have op at hænge på bøjler, så saml en masse bøjler på et reb. Fra DIY bogen 'Lykken er traditioner og kreative stunder' bringer vi en af Sif Meinckes 110 kreative idéer fra bogen.

Du skal bruge

  • Bøjler
  • Reb, størrelse: 5 mm
  • Boremaskine, med bor på 6 mm
  • Tynd snor i en farve, der matcher din indretning

Sådan gør du

  • Tag metalkrogen ud af det antal bøjler, du gerne vil have i din nye garderobe. 
  • Bor et hul helt igennem det sted, hvor metalkrogen sad.
  • Find et stykke reb, der kan gå igennem hullet. Almindelige bøjler passer til et reb på 5 mm. Hvis du, ligesom Sif, gerne vil have, at reb-garderoben får et lidt råt look, så vælg ikke et reb, der er for tyndt.
  • Mål, hvor langt du vil have, at garderoben skal hænge fra loftet. Mål derefter dobbelt op, så du kan binde en bøjle på i begge ender af rebet. Husk at lægge lidt ekstra til, så du har reb til knuderne. Hvis din garderobe skal hænge 1,5 m ned fra loftet, skal du måle 3,1 m af. Hvis du har valgt at have 12 bøjler, skal du lave 6 stykker reb i den længde.
  • Pres rebet ned i hullet, og bind en knude i bunden af bøjlen.
  • Tag så en anden bøjle, og gør det samme i den anden ende af rebet. Gentag med de resterende bøjler.
  • Tjek, at knuderne sidder ens, så rebene med bøjler bliver lige lange. Er de ikke helt ens, kan du løsne knuden i bunden eller stramme den. Når de er så lige som muligt, klipper du stumperne af rebet under knuden.
Hobby & DIY´s
Strik fine pulsvarmere 

Med Anna Wilkinsons dejlige bog 'Lær at strikke, elsk at strikke', får du 20 fristende opskrifter på strik, blandt andet på cardigan, sokker, trøjer, muffe, indkøbsnet, tørklæder, kraver, huer – og disse skønne halvhandsker/ pulsvarmere, som vi her bringer opskriften på.

Læs mere
Strik et hurtigt og nemt sjal
Hobby & DIY´s
Strik et hurtigt og nemt sjal 

Efter sommeren kommer tiden, hvor det er herligt med lune sjaler. Her får du en hurtig og nem opskrift på et lunt sjal med snoninger, hentet fra strikkebogen 'På pinde og nåle'.

Læs mere
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter 

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Læs mere
Hobby
Strik et lunt tørklæde 

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^