Inspiration til kreative projekter

Kategorier: Hobby  -  Hobby & DIY´s

Inspiration til kreative projekter 

Savner du inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt, så behøver du ikke lede længe. For nettet bugner af kreative ideer og DIY´s for enhver smag.

Om du vil strikke, hækle, sy, være kreativ med saks og limpistol eller have inspiration og kreative ideer til hjem og indretning, så findes der en verden af kreative sjæle, som gerne deler deres ideer med dig.
Se f.eks. følgende to skønne blogs:

  • Frøken Overspringshandling
    Blandt de mange kreative danske blogs, er blandt andet den skønne blog ”Frøken Overspringshandling”. Her deler Sheila rundhåndet ud af sine ideer til boligindretning og DIY-projekter, og bringer nyt om nye indretnings-trends og tendenser. Ideerne udspringer af hendes interesse for den enkle, nordiske indretningsstil, som hun kombinerer med opfindsomme detaljer af loppefund i råt industrielt design samt hyggelige skin og boligtekstiler. Klik ind og se bla. Sheilas ide til, hvordan du syr en Hay- inspireret pude på 15 minutter! 
    Blog: Frøkenoverspringshandling >>

  • Farmorfabrikken
    På den super hyggelige blog Farmorfabrikken.dk kan du møde Mette, hvis store passion er nørklerier. Her samler og deler egne og andres strikke- og hækleopskrifter, DIYs og kreative ideer. Se blandt andet strikkeopskriften på de sødeste babytrøjer, fine, bløde bamser, lune plaider og tæpper, hæklede karklude og kulørte garn-pomponer.
    Blog: Farmorfabrikken.dk >>

Har du kendskab til en spændende kreativ blog, som andre læsere kan få glæde af at kende, hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til redaktionen.

 

Se også:

Hobby
Slibning af bord 

Spiseborde i massivt træ hitter, men vil man have et nyt, kan gå hen og blive en større udskrivning. Et stort træbord i fx massivt fyrretræ fås imidlertid billigt, hvis man er frisk på at købe det brugt.

Kønne er de sjældent, for selvom de i tidernes morgen er behandlet med lak eller olie,…

Læs mere
Hobby
20 idéer med kalkmaling 

Hvis du ikke har arbejdet med kalkmaling tidligere, så er her en oplagt idé til en ny, kreativ syssel. Med kalkmaling kan du tilføje den fineste vintage stemning til indretningen, give gamle møbler nyt liv og matche farver og nuancer til dit interiør.

Læs mere
Hobby
Shop til sysler og håndarbejde 

Væk kreativiteten med hyggelige sysler: ombetræk dine møbler, strik lune sjaler og cardigan eller sy nyt til forårsgarderoben. Find inspiration til sysler og håndarbejde på bazaren ...

Læs mere
Hobby
Jeanne d'Arc Living 

Jeanne d’Arc Living er et dansk brand med stor kærlighed for den nordisk-franske landstil. Ud over et stort udvalg af brugskunst, møbler og tekstiler, der understreger den nostalgiske, stemningsfulde boligstil, så producerer virksomheden vintagemaling og materialer til DIY vintageprojekter.

Læs mere
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter 

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Læs mere
Hobby
Strik et lunt tørklæde 

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^