Overblik over din pensionsopsparing

Overblik over din pensionsopsparing

Overblik over din pensionsopsparing 

Fire ud af ti danskere ved ikke, hvor meget de indbetaler til deres pension. Men nu får de mulighed for at få et samlet overblik over, hvad de forskellige opsparingsordninger samlet set betyder i kroner og ører...

Danskerne har over 18 millioner pensionsordninger, viser en ny opgørelse. Det svarer til, at hver dansker over 20 år i gennemsnit har fire pensionsordninger, og hertil kommer efterløn, folkepension og offentlig førtidspension. Det er derfor ikke så underligt, hvis mange føler, de ikke har noget overblik på dette område. Ifølge tal fra Økonomi- og Erhvervsministeriet ved fire ud af ti ikke, hvor meget de indbetaler til deres pension. Og endnu færre ved, hvor meget de har at leve for, når de bliver gamle.

Men nu får danskerne mulighed for at få et samlet overblik over, hvad de forskellige opsparingsordninger samlet set betyder i kroner og ører. For nu kan knap 2 millioner danskere nemlig få overblik over deres pension på hjemmesiden pensionsinfo.dk samt via deres netbank eller pensionsportal.

Hvor det før nemt kunne tage timer selv at skaffe sig et overblik over de mange papirer, klarer PensionsInfo nu på få minutter det sure med at samle sammen og lægge sammen.

Motionscentre afviser at refundere
Penge & økonomi
Motionscentre afviser at refundere 

- Ifølge betalingsmiddelloven skal kunder med udløbne elektroniske klippekort kunne få det resterende beløb udbetalt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^