Banker - skift og spar

Banker - skift og spar

Banker - skift og spar 

Hjælp til at gennemskue pengeinstitutternes renter og gebyrer...

Forbruger Informationen samarbejder med mybanker.dk om servicen. Det sker i et forsøg på at give forbrugerne bedre mulighed for at gennemskue pengeinstitutternes renter og gebyrer, så de f.eks. kan skifte bank, hvis deres nuværende ordning er for dyr.

- Det er besværligt at skifte bank. Jeg tror simpelthen, at forbrugerne giver op. Det er for svært at gennemskue, hvilken bank der passer bedst til ens behov - og så tager det tid. Vi håber, at vores nye initiativ vil gøre det nemmere for forbrugerne at få et overblik, siger sekretariatschef i Forbrugerinformationen, Christine Antorini.

Når man klikker sig ind på Forbrugerinformationens hjemmeside, bliver det hurtigt klart, at der kan være mange penge at spare ved at skifte til en bank, der passer til ens behov. For at få alle omkostninger med viser hjemmesiden de årlige omkostninger i procent efter skat. På den måde er det ikke bare renten på et evt. lån, der er nævnt, men de samlede omkostninger. En lav rente kan blive "spist op" af et højt gebyr.

For hver af de fire kategorier - lønkonto, kapitalpension, forbrugslån og billån - vil der være en top ti. Den viser de ti bedste banker ud af de omkring halvtreds banker, som er med i undersøgelsen.

Vil du se alle halvtreds banker, kan man fra KvindeGuiden.dk her klikke sig videre til

Penge & økonomi
Varige forbrugsgoder - gode spareråd 

Her følger en stribe bode spareråd når du skal ud og handle varige forbrugsgoder, som f.eks. hvidevarer..

Læs mere
Penge & økonomi
Bankpriser top 10 

Forbrugerstyrelsen samarbejder med Mybanker om at indhente pengeinstitutternes satser på ind- og udlån. Find de billigste satser inden for: kreditkort, indlån, udlån, billån, forbrugslån, m.m.

Læs mere
Penge & økonomi
Faldgruber i forbindelse med huskøb 

Private huskøbere skal være bedre informeret om huseftersynsordningen. Folder fra forsikringserhvervet gør noget ved sagen ...

Læs mere
Penge & økonomi
Forbrugeren skal have bedre forhold 

Det skal være nemmere at finde ud af, hvad det koster at tage et lån, at få behandlet tænderne hos tandlægen eller at få malet stuen.

Læs mere
Penge & økonomi
Få kunder skifter bank 

Mange bankkunder kan spare penge, hvis de skifter pengeinstitut. Alligevel er det få, der skifter bank. Det viser en ny undersøgelse af priser og mobilitet blandt de nordiske pengeinstitutter.

Læs mere
Penge & økonomi
Gode råd om forsikringer i ny guide 

Køb dine forsikringer hos forskellige selskaber. Vælg en forsikring uden selvrisiko. Tegn din ulykkesforsikring i et selskab, som ikke aldersdiskriminerer....

Læs mere
Forbrugernyt
Kort og godt om at skifte bank 

En Gallupundersøgelse viser, at hele 82% af danskerne er så loyale over for deres bank, at de ikke har overvejet at skifte til en anden. Direktør for rådgivningsfirmaet Mybanker.dk, John Norden forklarer, at det blandt andet skyldes en fejlagtig tro på, at det er besværligt at skifte bank.

Læs mere
Penge & økonomi
Kort og godt om private sygeforsikringer 

Flere og flere danskere forsikrer sig mod sygdom og lange ventelister. Hvis du overvejer at tegne en privat sygeforsikring, bør du læse Forbrugerstyrelsens tre gode råd, inden du skriver under på forsikringspolicen...

Læs mere
Penge & økonomi
Kvinder skal tænke på penge 

Kvinders pensionsopsparing er mindre end mænds og de tjener mindre. Til gengæld lever de længere. Derfor søsættes nu en række initiativer for at få kvinder til at tænke mere i økonomi...

Læs mere
Penge & økonomi
Mange unge glemmer forsikringen 

Mange unge glemmer forsikringen,

når de flytter hjemmefra – og det kan blive dyrt

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^