Hvid Parasol
Kurvestol Chic Antique
Maling til træværk - Økologisk
Planteskjulere i barokstil
Plantestyling på odense blomsterfestival

Odense Blomsterfestival arrangerer de første uofficielle Danmarksmesterskaber i plantestyling ...

Der opstår helt nye muligheder, når potteplanter - forrest, Pletter i luften og i baggrunden, Faldskærm og Bregnearalie - styles og forvandles til levende skulpturer...

Odense Blomsterfestival arrangerer de første uofficielle Danmarksmesterskaber i plantestyling.
"Det er på én gang et show og en god inspiration til forbrugerne, som vil kunne se helt nye muligheder med deres potteplanter," siger blomsterdesigner Charlotte Franke, Svendborg, der er tovholder for Odense Blomsterfestivals første uofficielle Danmarksmesterskaber i plantestyling.

20 blomsterdekoratører fra hele landet er tilmeldt konkurrencen, der finder sted søndag den 13. august kl. 10-14 på Musikbiblioteket ved Brandts. Der dystes om et seniormesterskab for uddannede blomsterdekoratører samt et juniormesterskab for dekoratørelever.

Plantestylist Bjarne Aarhus udfordrer deltagerne med to opgaver. Planter og alle andre nødvendige materialer stilles til rådighed af binderifirmaer og gartnerier fra hele landet.

Levende skulpturer
Samme dag kl. 15.30 kåres vinderne på scenen ved Brandts Passage. De færdige kreationer udstilles i Musikbiblioteket under hele blomsterfestivalen, der åbnes den 16. august af Kronprinsesse Mary. Odense Blomsterfestival er verdens største udstilling af potteplanter og varer i fire dage.
Under hele festivalen vil der være en arbejdende stand, hvor blomsterdekoratører inspirerer festivalgæsterne til at style deres egne planter, så de bliver til levende skulpturer.

Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Black Friday 2022

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
OOhh & OOhhx - Dansk miljøvenligt design

OOhh & OOhhx - Dansk miljøvenligt design

Lampetrends

Lampetrends

Giv stuen en makeover<BR> - lynhurtigt og billigt

Giv stuen en makeover
- lynhurtigt og billigt

Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Shopping Nyheder
Vitrineskab Harmony L House Doctor

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Rumdeler og plantekumme

Rumdeler og plantekumme

Skulptur i træ og gylden aluminium

Skulptur i træ og gylden aluminium

Skrivebord

Skrivebord

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^