Lyst egetræ
Lyst egetræ 

Nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Efter i flere år at have sværmet for teaktræets maritime toner, bringer Trip Trap nu det stærke, traditionsrige egetræ ind i de danske hjem med borde, stole og bænke i klassisk møbeldesign.

Det lyse, robuste egetræ har i en årrække stået i skyggen af de mørke træsorter i forhold til boligindretning og møbeldesign. Men nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Det ses blandt andet hos Trip Trap, der hylder den traditionsrige træsort med møbelnyheder til indendørs brug i tidløst og moderne design. Med egetræets lyse og organiske udtryk spiller nyhederne sikkert sammen med den klassiske, nordiske indretningsstil.

Solidt design med plads til store selskaber
Karakter og kvalitet er nøgleordene for Trip Traps møbelserie Regatta, der med massivt, sæbebehandlet egetræ forener klassisk elegance med dansk møbelkunst. Serien består af spisebord, stole og bænk og fremhæver med store flader i eg de unikke åretegninger og strukturer i træet.

Regatta spisebordet indbyder til gæster og hygge på første klasse med plads til op til tolv personer omkring bordet. Tillægsplader i eg lader træets tegninger fuldende udtrykket, mens sorte tillægsplader giver det klassiske design moderne modspil. Spisebordsstolene med eller uden armlæn understreger seriens skulpturelle formgivning og står også smukt alene.

Til tiltrængt hvil og praktisk siddeplads
Fra bindingsværk og bådebyggeri til hegnspæle og designklassikere – det stærke og robuste egetræ har utallige anvendelsesmuligheder. Det samme har Trip Traps Cutter-serie, der som noget nyt nu også fås i egetræ. Med bænk og garderobe gør serien sig flot både sammen og hver for sig i for eksempel entreen eller på badeværelset.

I entreen kommer egetræets styrke til sin ret, når bænken flittigt bruges af både store og små. Det lette design giver praktisk plads til både at hvile benene og snøre skoene, og samtidig er bænken en god hjælp, når familiens mindste skal i flyverdragten eller tunge bæreposer bringes hjem fra supermarkedet.

Uanset om valget er en stram og minimalistisk indretning i storbystil eller en varm og klassisk stemning i villaen, skaber egetræets udtryk og lyse strukturer diskret harmoni i boligen. Foruden Regatta og Cutter slipper Trip Trap også egetræet ind i boligen med foldestolen Classic samt en lang række af de kendte og klassiske gaveartikler til hjemmet.

Trip Traps egetræsmøbler og boligartikler kan købes hos Trip Traps ti forretninger og hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Bolig & Design
Sommerstemning: Indret med blå 

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Brug fx tekstiler i blå farver, skift puderne i sofaen til blåt tone-i-tone betræk, og tilføj en plaid i et…

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home 

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet 

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde…

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres…

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har…

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^