New York – We love you!

Kategori: Rejser

New York – We love you!

New York – We love you! 

For rigtig mange danskere er New York byernes by, en metropol fuld af farverige indtryk, en multietnisk smeltedigel af stemningsfulde kulturelle oplevelser, en by som man længes efter og med jævne mellemrum må vende tilbage til.

For rigtig mange danskere er New York byernes by, en metropol fuld af farverige indtryk, en multietnisk smeltedigel af stemningsfulde kulturelle oplevelser, en by som man længes efter og med jævne mellemrum må vende tilbage til.
Efter orkanen Sandy tidligere på ugen ramte USA's østkyst er store dele af New York i undtagelsestilstand og mangler både strøm og vand, men kender man byens indbyggere ret, så er det kun et spørgsmål om tid før New York atter stråler.
For New York er - når den ikke lige rammes af uvejr i stormstyrke - en skøn by at besøge i efteråret. På denne tid af året spiller teatrene for fulde huse og museer lokker med spændende udstillinger.

Museer & udstillinger på Manhattan
I efteråret byder New Yorks museer på stribevis af spændende særudstillinger. Museum of Modern Art har blandt andet en udstilling med den berømte kunstner Edvard Munch på programmet. Og på The Metropolitan Museum kan man de kommende måneder blandt andet se udstillingerne “Extravagant Inventions” og ”Regarding Warhol”.
Hvis du planlægger at besøge flere museer under dit ophold i New York, kan det være en fordel at investere i et <link http: www.newyorkpass.com _blank> New York Pass, som giver adgang til adgang til samtlige museer i New York.

Teater og musicals på Broadway
Broadway præsenterer her i efteråret blandt andet musicalen Evita, med ingen ringere end Ricky Martin i en af hovedrollerne. Men kan også opleve en verdensberømt lille vagabond i den storslåede Chaplin The Musical. Al Pacino har hovedrollen i teaterforestillingen Glengarry Glen Ross, og James Earl Jones, Angela Lansbury og Cybill Shephard spiller side om side i komedien The Best Man.
• Se efterårets forestillinger på Broadway på <link http: www.newyorkmusicals.dk _blank> New York musicals & teater


Kom rundt i New York
Der er mange måder at opleve New York på. Undergrundsnettet kører på kryds og tværs og kan på få minutter fragte dig fra den ene ende af Manhattan til den anden. Men man kan også købe billet til dobbeltdækkerbussernes rutenet, se New York fra luften med en helikopter eller melde sig til en ægte sightseeingtur - måske endda med et særligt tema, som f.eks. ”The New York TV & Movie Tour” …

Loops
Indløs en Loop-billet og tag rundt i New York med dobbeltdækkerbus. Busruterne kører på kryds og tværs af New York, og stopper ved de største attraktioner. Her kan du frit stå på og af på ruten og, hvis du har billet, skifte til en anden rute. På den måde er du helt fri til at se og opleve det af New York, du har lyst til og i dit helt eget tempo.
Book dine Loops på <link http: www.arteudland.dk ud ground_arrangement cgi-bin _blank> Arteudland

Med helikopter over New York
Tag på helikopter tur over Manhattan og få et forrygende overblik over byen, de kolossale bygninger, monumenter og seværdigheder. Se Frihedsgudinden, Wall Street, Empire State, Hudson River, Ellis Island og Central Park. En enestående oplevelse, som godt nok kun tager ca. 20 minutter, men hvis indtryk varer evigt.
Book din helikoptertur hos <link http: www.arteudland.dk ud ground_arrangement cgi-bin _blank> Arteudland

New York TV and Movie Tour
Se stederne hvor dine yndlings TV- og filmscener er optaget. Besøg huset hvor Monica, Chandler og de andre i serien "Venner" bor. Besøg deli’en hvor Meg Ryan giver sin uforglemmelige scene i "Da Harry mødte Sally”, få et glimt af Peter Parkers lejlighed i "Spiderman", besøg the Soup Nazi i Seinfeld, og mange, mange andre steder.
Bestil udflugten på <link http: www.arteudland.dk ud ground_arrangement cgi-bin _blank> Arteudland

• Se også andre guidede ture, som <link http: www.arteudland.dk ud ground_arrangement cgi-bin _blank> Harlem on Sunday eller Gospel on Wednesday, <link http: www.arteudland.dk ud ground_arrangement cgi-bin _blank>Sex and the City Hotspots i New York eller <link http: www.arteudland.dk ud ground_arrangement cgi-bin _blank> Sopranos Tour – 4 timers tour for alle Soprano fans

Skønhed & Pleje
Japanske baderitualer: Tradition og velvære i hjertet af kulturen 

I Japan er spa ritualer mere end blot en måde at rense kroppen på; de er en dybt forankret del af kulturen, hvor tusinde års gamle skikke og traditioner holdes i hævd. Disse ritualer udøves især i de traditionelle badehuse, kendt som 'sentos', der ikke kun fungerer som badeanstalter, men som steder…

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Vigtige tips til forsikringer for vinterferie i bil
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Rejser
Rejsemesse  

På årets rejsemesse venter der inspiration til unge, ældre, familier, singler og par inden for næsten enhver form for rejse. Hvad enten du drømmer om; safari i Afrika, storbyferie i New York, fiskeeventyr i Canada, krydstogt, cykelrejser, spa-ferie i Europa, bryllupsrejse i Caribien, dykkerferie på…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^