Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Kategori: Rejser
Montenegro

Med sine imponerende bjerglandskaber, brusende floder, iskolde bjergsøer og smukke strande, byder Montenegro på natur, som sammen med et wellnessophold, er ferie som både byder på vidunderlige naturoplevelser og ren afslapning ...

Montenegro, beliggende ved Adriaterhavet, er en af Middelhavets aller smukkeste perler. Med sine imponerende bjerglandskaber, brusende floder, iskolde bjergsøer og smukke sandstrande langs den forrevne klippekyst, byder Montenegro på natur, som sammen med et wellnessophold, er ferie som både byder på vidunderlige naturoplevelser og ren afslapning.
Lejla Cikic er født og opvokset i Montenegro, men har de sidste 6 år drevet rejsebureauet SpaTours i Aarhus. For hende var der ingen tvivl om at det smukke Montenegro skulle være en af bureauets hoveddestinationer.

Storslået natur og luksuriøse hoteller
”Montenegro er, med sin bjergtagende natur og rene luft, en oplagt destination for rejsende som ønsker ro og rekreation i luksuriøse, smukke omgivelser”, siger Lejla Cikic.
Med sit store kendskab til landet, har hun de bedste forudsætninger for at udvælge de allerbedste steder og hoteller til sit program. Hendes favorithotel er det 5-stjernede wellnesshotel Splendid, som ligger ved byen Budva, med udsigt over Adriaterhavet.
”Hotel Splendid byder, udover en fantastisk beliggenhed, på en stor ny spa-afdeling”, forklarer Lejla Cikic. ”Spa-afdelingen er bygget i to etager og byder på de allerbedste spa-faciliteter, swimmingpools, saunaer, jacuzzis og fitnesscenter, som alt sammen er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Derudover tilbydes manicure og pedicure samt et væld af kropspakninger, ansigtsbehandlinger og massager. Udvalget af behandlinger er enormt!” siger Lejla Cikic.

Strandpromenader og fortovscaféer
Bag hotellet knejser stejle bjergskråninger og mod havet er der adgang til skønne strandarealer og til strandpromenaden, hvor der findes hyggelige caféer og restauranter. Der arrangeres bådudflugter til øen Sveti Stefan og til den smukke fjord Boka Kotorska. Man kan også tage en tur til den gamle og hyggelige by Budva, hvor man kan nyde en kop kaffe på fortovscaféerne og opleve stemningsfulde boder og lokal charme.
Vil man se Montenegro lidt fra oven, kan man tage en tur til Lovcen, som er et af Montengros højeste bjerge, eller til klosteret Ostrog som, kilet ind i en stejl bjergside, byder på en formidabel udsigt over havet.
”Et besøg på Ostrog, er en fantastisk oplevelse”, siger Lejla Cikic. ”Stedet har en nærmest guddommelig atmosfære - og det siges, at der før i tiden skete mirakler her ...”, fortæller Lejla Cikic om det legendariske kloster.

Priseksempel
Pris fra kr. 8.700 pr. person inkl.
Fly København til Montenegro t/rt, 7 overnatninger i dobbeltværelse og morgenmad, lufthavnsskatter og fri adgang til spa-, trænings- og badefaciliteter.

Arrangør
Spa Tours
Søren Frichs vej 38K, 1. sal
8230 Åbyhøj
Telefon: 87 38 11 00

Litteratur

Vinter
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International, der administrerer den...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en sommerferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 75 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Er jagt en hobby kun for mænd?

Er jagt en hobby kun for mænd?

Haveskulpturer & havekunst

Haveskulpturer & havekunst

Studio Feder pyjamas

Studio Feder pyjamas

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Blomsterfrø: Islandsk valmue

Nye Bøger
Det Skriver Andre Medier...
21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


18.03.2020

WHO: Tag ikke ibuprofen, hvis du har coronasymptomer

DR.dk

Verdenssundhedsorganisationen opfordrer til, at man tager parcetamol – pinex, panodil etc. - i stedet. Opfordringen kommer, efter at det medicinske tidsskrift The Lance i en forskningsundersøgelse indikerer, at ibuprofen – stoffet i ipren – kan gøre coronasmittede mere syge, end de er i forvejen,... Læs mere


Arkiv

^