Walton Ford
Black Friday hos Like ANNA
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Stil & mode
Tasker fra white flirt

White Flirt er rejst tilbage i tiden og har fundet inspirationen hos kolonitidens fine overklasse og oppe på mormors loft ...

White Flirt er rejst tilbage i tiden og har fundet inspirationen hos kolonitidens fine overklasse og oppe på mormors loft, hvor eksotiske rejser, arkæologiske fund og glamourøse minder åbner en verden af drømme og fantasi.

Designer Henrik Bus har taget de mange inspirationskilder og fusioneret dem i et design, hvor gammelt og nyt genopstår i et luksuriøst look, der både spiller på den rustikt håndlavede stil samt et mere forfinet look med mindeværdige pust fra Hotel Deauvilles saloner.

Voluminøse skuldertasker med plads til både city safari eller en tur på den ægte savanne findes side om side med de afslappede hverdagstasker, mens skønne aftentasker oser af kolonitidens sofistikerede cocktail hour. Efterårets nye form er høj og smal, men de mere bløde og afrundede former er også stadig meget aktuelle sammen med den nostalgiske jordmodertaske.

Kollektionens look præges af materialernes forarbejdning samt masser af eksperimenterende materialekombinationer mellem blandt andet rulam og kanvas eller læder og fløjl. Her er rynkede overflader samt vaskede effekter, der enten fremhæver det rustikke vintagelook eller den mere sofistikerede stil.

Farverne er harmoniske og naturlige med en smuk efterårsglød fra skovens falmende træer. Bark, mos og nedfaldne blade blander sig med varmere toner fra de gyldne blade, der endnu vejrer i efterårssolen.

Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

Soulmade strik

Soulmade strik

Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Nye Bøger
^