Sommer pasteller
Ogawa Kazumaza
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale
Kategori: Stil & mode
Roberto cavalli for h&m

Kollektionen kreeret af den legendariske italienske mode-legende, blev i går aftes presenteret for den internationale presse ...

Kollektionen kreeret af den legendariske italienske mode-legende, blev i går aftes presenteret for den internationale presse ved et glamorøst gala event.

Roberto Cavalli gjorde en "grande entrée" på en catwal med rød løber, fulgt af en hord af modeller i hans luksuriøse fest kollektion. Stjerner fra musik- og film branchen såvel som modefolk var kommet for at fejre med designeren i rock´n rll style.

Festen var sat i scene som en gigantisk VIP lounge hvor, blandt andre, Sharon Stone og Halle Berry blev spottet i mængden. Stemningen blev godt varmet op med lyd fra helikoptere og biler, paparazzi blitz og den italienske designers entré med sin kone Eva, fulgt af modellerne i hans tøj.

"Denne fest er fantastisk! Atmosfæren er elektrisk, glamorøs og fuld af positiv ung energi. En magisk nat som jeg aldrig glemmer". sagde Roberto
Cavalli.

Roberto Cavalli klæder ofte internationale stjerner på, og Halle Berry, som var med til festen i aftes, er én af dem. "Roberto Cavalli er en af mine personlige favoritter. Hans tøj er sexet, og han er altid med, og forandrer før andre designere gør. Jeg synes samarbejdet med H&M er fantastisk, for nu har alle kvinder en chance for at bære hans design ..."
sagde Halle Berry.

Kollektionen består af 20 stykker herretøj og 25 stykker dametøj, inklusiv lingeri og matchende accessories. Kollektionen kommer til at være tilgængelig i ca. 200 udvalgte H&M butikker verden rundt i en begrænset periode fra 8. november 2007 .

Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Nye Bøger
^