Ogawa Kazumaza
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale
Kvinder bør lære at investere
Kategori: Stil & mode
Naja lauf's hjerte

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Sammen med sin forårkollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006 ...

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Helt uden forbehold sagde hun ja, da Hjerteforeningen spurgte, om hun ville være hjerteven – og sammen med sin forårskollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006.

”Jeg bliver simpelthen glad, når hjælpeorganisationer henvender sig til mig, og beder mig om at støtte. Når der skal noget ekstra til, så må alle vi, der kan, gøre en indsats. Det, jeg kan, er at lave tøj og sælge det. Andre kan synge og optræde,” siger Naja Lauf.

Den fremadstormende designer Naja Lauf modtog i 2005 ALT for damernes prestigefyldte designpris Guldknappen, for sin ny-feminine stil, der kommer til udtryk i en smuk blanding af blid sensualitet og retro glamour. Tøj, der er moderne og enkelt. Et eksklusivt verdenskvinde look, der får kvinder som Kronprinsesse Mary til at falde for det.

”Jeg har kendt til Hjerteforeningens arbejde – fulgt deres gode initiativer gennem mange år – så jeg sagde straks ja til at blive Hjerteven. Jeg ved, at der findes en gråzone i behandlingssystemet, når det gælder alvorlige sygdomme. Hvis jeg kan forbedre nogens liv gennem dette lille bidrag, så vil jeg gerne det. Jeg har selv barn, og kan forestille mig, at man lever i en evig angst med et alvorligt sygt barn. Det må være så belastende for hele familien, psykisk må man have behov for meget støtte,” siger Naja Lauf.

Blusen, som Naja Lauf har skabt, er en feminin T-shirt med hjertehulmønster. Den kan både være rå med jeans og sød med en nederdel. Naja Lauf har bevidst valgt at denne bluse skal være et rent produkt – derfor er den af bomuldsjersey med perlemorsknapper og produceret i Europa.
”Jeg har designet blusen i mine egne yndlingsfarver: Hvid, gråmeleret, mint og is gul. Farver, der passer til alt muligt, og klæder mange. Jeg synes, det er vigtigt, at Hjerteblusen kan bruges bredt.”

Vejledende udsalgspris er 499 kroner. Overskuddet fra Naja Laufs Hjerteblusen går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde for at forbedre hjertebørns og deres familiers liv. Naja Laufs bluse til Hjerteforeningen vil være i butikkerne i forår/sommer sæsonen. Telefon 70 25 13 25 oplyser nærmeste forhandler eller

Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra