Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Inspiration - motivation - mode

Frem til 28. september viser Danmarks Designskole afgangsprojekter i Øksnehallen ...

Udstilling: Mellemrum - Inspiration - motivation - mode
Adresse: Øksnehallen, Halmtorvet 11, Kbh V
Periode: 24. august - 28. september. Hver dag 11-18
Entre: Gratis adgangNår vi taler om mode fokuserer vi ofte på de færdige produkter: silhuetterne, farverne, materialerne og attituden. Det er sjældent vi får indblik i mellemrummet fra designernes første spæde idéer, visuelle research, skitseproces og formeksperimenter.

Hvad motiverer og inspirerer de kommende beklædningsdesignere og hvordan omsættes inspirationen til morgendagens modeudtryk? Mellemrummet eller designprocessen, det arbejde der ligger før det endelige formudtryk kan beskrives som et forløb hvor både intuition og analyse er vigtige elementer.

Udstillingen fokuserer på designprocessen vist gennem studie- og afgangsprojekter fra Danmarks Designskoles afdeling for beklædningsdesign og afspejler de studerendes personlige og individuelle tilgang til designprocessen, hvor fokus varierer fra den eksperimenterende form- og materialebaserede proces, over collage- og skitserings processer til filmiske udtryksmidler.

Med en god blanding af faktuel viden, intuition og fantasi viser de udstillede projekter de kulturelle og samfundsmæssige strømninger, der optager de studerende med temaer som f.eks. : kønsroller, krops- og skønhedsidealer, identitet, kulturel camouflage, subkulturer og mere visuelt inspirerede projekter som New Yorks skyline, origami, rustninger og sportsudstyr.Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Nye Bøger
^