Enkel og elegant sommermode 2007

Kategori: Stil & mode

Enkel og elegant sommermode 2007

Enkel og elegant sommermode 2007 

Ved Copenhagen International Fashion Fair i weekenden gav de danske designere deres bud på sommermoden 2007 ...

Ved Copenhagen International Fashion Fair i weekenden gav de danske designere deres bud på forår- og sommermoden 2007. Den rummer alt fra sarte pasteller og let chiffon, til rå denim og kedeldragt...

Bruuns Bazaar:
Kollektionens farver og silhuetten var inspireret af balletpiger i sarte pastel farver. Der blev vist feminine chiffonkjoler, men looket var overordnet mere råt og enkelt og med færre prints end set i de seneste kollektioner.

Munthe plus Simonsen:
Duoens sommer kollektion er enkel og brugbar, der blander det rå med det feminine. Det overbroderede look, som ellers ofte forbindes med duoen var væk. Chiffonkjoler blev brudt med gamacher, og satinkjoler blev båret med jeans så det ikke blev for yndigt. Der blev bådet vist lårkorte og knælange shorts, samt bukser med lige ben og de mere baggy af slagsen. De primære farver var; hvid, gul, turkis og mørkeblå.

Malene Birger:
Stilen var lettere romantisk, ladylike og glamourøst, men blev holdt enkel ved alt unødigt pynt var fjernet. Farverne var grå, pudder, creme og camel, og der blev sæt med sort og hvide kontraster a la Chanel. Silhuetten var voluminøse overdele sat sammen med en mere enkel underdel, såsom minier eller smalle cigaretbukser i skinnende satin. Til de mere festlige lejligheder præsenterede Malene Birger luksuriøse festkjoler, brede satinbukser, samt sensuelle catsuits med flagrende bukseben.

Baum und Pferdgarten:
Looket var 50ér filmdiva møder punk- pop prinsesse. Her blev vist småprikket, mørkebrunt prinsesseskørt båret med en rå, lys deminskjorte. Yderligere tilsat en kort jakke brudt med et bredt lakbælte i taljen. Der blev vist nederdele, kjole og veste i samme denim look. Kollektionen var mere mørk og dramatisk i forhold til de tidligere mere legende kollektioner. Røde, gule og lavendelfarvede detaljer blev brugt som effekt til at lyse op.

Designers Remix Collection:
Stilen er enkelt feminint, ligestil og uprætentiøs. Der blev vist få detaljer som flæser og røde knapper. Silhuetten var slank og lige med et anstrøg af maskulinitet via fx en kedeldragt med opsmøg eller en lårkort skjortebluse. Der blev dog også vist vidde skørter båret med en lårkort trenchcoat. Farverne var kølige; hvidt i alle nuancer, pudder, camel, petroliumsblå, grå, aubergine og sort.

Mads Nørgaard:
Silhuetten som Mads Nørgaard præsenterede var stram. Stramme sorte bukser båret med gul og hvidmønstrede toppe i nylon, sølvfarvet gamacher under hvide shorts, samt catsuits, gamacher og jakker i leopardprint gav kollektionen et 80´er præg.

Day Birger et Mikkelsen:
Den feminine og ladylike stil som ofte forbindes med Day Birger et Mikkelsen er stadig bevaret. Der blev fremvist silkekjoler i lingeristil med smukke broderier, båret med habitjakker, som fås i forskellige længder; taljen, hoftebenet, eller knæet. Sensuelle toppe i tyndt blondestof blev båret med shorts, samt broderede korte veste. Farven var primær hvid, men også farver som brun, orange og armygrøn blev brugt. Farvekombinationen mørkeblå og sort blev brugt i mange sæt.

Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017 

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet 

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes…

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016 

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S  

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,…

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby 

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til…

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016  

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16 

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016 

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder…

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn 

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^