Walton Ford
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Nordisk boligstil: Indret med træ
Annonce

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde, kommoder og entrémøbler i genbrugstræ fra Riviera Maison, skulpturelle sideborde i massiv teak fra Muubs og smukke stole i klassisk design fra We Do Wood - til cool trædekorationer fra The Oak Men og Ro Collection, opbevaringsløsninger i træ fra Hjarbæk og Bloomingville, børster fra Iris Hantverk og Meraki og lækkert legettøj i egetræ fra NOHA.

(1) Elegant skab 'Spring Street Cabinet' i genanvendt gran-, fyrre- og elmetræ fra Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk. (2) Entremøbel 'The Shoe Factory Bench' i genanvendt fyrretræ fra Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk. (3) Skænk ’Shelter Island Side Table’ fra Riviera Maison i genanvendt fyrre- og elmetræ fra Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk (4) Rustikke træspande i fyrretræ fra Meraki hos BOXdeLUX.dk. (5) 'Nomad Chair' fra We Do Wood. Dansk design inspireret af den britiske 'Roorkhee Chair' hos KAiKU.dk. (6) Funktionel og dekorativ træstige fra Trademark hos ByFroberg.dk. (7) 3-benet taburet fra Hübsch i rustik, antik elmetræ hos KAiKU.dk. (8) Kvadratisk sidebord ’Cubic’ fra Muubs fremstillet i massiv teaktræ hos ByFroberg.dk. (9) Skulpturel vase/organizer 'Lebowski' fra The Oak Men hos KAiKU.dk. (10) Figur 'Oak Piece' fra Ro Collection hos KAiKU.dk. (11) Skærebræt/bordskåner i akacietræ fra Nicolas Vahé hos KAiKU.dk. (12) Trækasser i sæt fra Bloomingville hos BOXdeLUX.dk. (13) Justerbar bordlampe 'Sandhamn' i træ hos Karma-Shop.dk. (14) Badebørster fra Iris Hantverk hos KAiKU.dk. (15) Æggebæger i teak fra Muubs hos KAiKU.dk (16) Legetøjsbiler i egetræ fra NOHA hos KAiKU.dk.

 

 

 

 

Bolig & Design
Boligindretning: Smuk boheme fra Tine K Home

Sommeren går på hæld, og med udsigt til efterår kan det være rart at få indrettet sig til kølige dage med hygge og sysler inden døre. Hos danske Tine K Home byder den kommende sæson på stribevis af smukke nyheder til elegant og stemningsfuld indretning.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: 70´er stil fra Hübsch

Fra Hübsch byder efteråret på en skøn kollektion og hyldest til 70´ernes parcelhus og indretning. Her kan åben pejs, listelofter, hessian- og murstensvæg få selskab af den nye kollektions smukke lyse træmøbler, grafiske plakater, klassiske sofadesign, unika keramik og stentøj samt tekstiler og puder...

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Organiske former og diskrete farver fra Broste Copenhagen

Med kollektionerne 'The Human Connection', ’Eli’ og ’Nordic Bistro by Aurelien Barbry’ fejrer Broste Copenhagen efteråret og hjemmet som fristed. Det er hér vi kan koble af og nyde nuet i hyggelige, trygge rammer i eget selskab og sammen med familien.

Læs mere
Bolig & Design
Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Læs mere
Bolig & Design
Et lækkert måltid fortjener flot servering

Servering er en vigtig del af et dejligt måltid. Hvad enten det er chili con carnen, hakkebøffen, laksestykket, den grønne salat eller desserten, så virker maden bare mere indbydende, når den anrettes og serveres i smukke skåle, på flotte tallerkner og fade.

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
AURO økologisk vægmaling

AURO økologisk vægmaling

Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk

Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk

Design by BOBO

Design by BOBO

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Sådan skaber du et hyggeligt hjem

Shopping Nyheder
Kroge i smedejern

Kroge i smedejern

Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

House Doctor spejle

House Doctor spejle

Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^