Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Lys fuldender køkkenet

Midt i travlheden med at fylde køkkenet med designerhvidevarer og eksklusive elementer glemmer mange imidlertid rummets belysning ...

Køkkenet er smeltet sammen med boligens andre rum og danner ramme om stadig flere af familiens fælles aktiviteter.

Derfor ofrer flere og flere store beløb og mange ressourcer på at skabe det perfekte køkken. Midt i travlheden med at fylde køkkenet med designerhvidevarer og eksklusive elementer glemmer mange imidlertid rummets belysning.

Lys fuldender køkkenet
Det moderne samtalekøkkens alsidige brug stiller imidlertid store krav til belysningen. Den skal på en gang skabe ideelle arbejdsbetingelser med meget og velplaceret lys ved de forskellige arbejdsområder, mens det samtidig slår en hyggelig tone an der, hvor man samles og spiser.

Derudover skal belysningen sætte elegant streg under køkkenets eksklusive detaljer, så de kommer til deres fulde ret i alle sammenhænge.

Løsningen på disse udfordringer kan være et individuelt lysdesign fra Martens Light & Design, der som Danmarks eneste lysdesignfirma tilbyder løsninger til private hjem.

Lysdesign til bondekøkken og storbyminimalisme
Mange forbinder lysdesign med urban minimalisme og nybyggeri. Men virkelighedens muligheder med individuelt lysdesign strækker sig langt videre end det.

Har man eksempelvis gennemført en renovering af køkkenet uden at ofre nævneværdig tid på belysningen, er det ikke for sent at rette op på med nogle af de mange eftermonterings-løsninger.

Også i et bondekøkken med messinggryder, lerkrukker og køkkenbord i massivt egetræ er der mange muligheder for at skabe atmosfære og stil med et lysdesign Martens Light & Design.

To millioner farver med LED-lys
Med eksempelvis oplyste nicher, diskret skiftende farver og velplacerede spots på særlige detaljer tilføjer Martens Light & Design således en ekstra dimension af eksklusivitet og funktionalitet til køkkenet.

Alle designløsninger fra Martens Light & Design benytter de moderne LED-lyskilder, der kan skifte mellem to millioner farvenuancer og samtidig bruger ekstremt lidt energi.

Det betyder, at man med et dæmpet lys kan oplyse køkkenet, når det ikke bruges, og dermed trække rummet ind i boligens samlede udtryk, uden at el-regningen overophedes.

Et godt belysningsdesign skaber altså ikke alene lysende oplevelser, det øger også glæden ved at bruge køkkenet, hvad enten der står hygge eller gourmetmiddag på menuen.


Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en...

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kister i pileflet

Kister i pileflet

Loungesofa nordisk stil

Loungesofa nordisk stil

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Derfor skal du vælge dansk design

Derfor skal du vælge dansk design

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^